Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 358 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 358 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
8.3

Proprietario ospitale, disponibile e simpaticissimo, location centralissima a soli 5 minuti a piedi dalla Metro del Monumentale, tutto funzionale e di facile accesso, tornerò!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2017
8.0

Personale gentile, buon rapporto qualità/prezzo e posizione

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fjlooarneas
  • Portugalsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 úno 2017
8.0

nice place, staff really helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
25 úno 2017
10.0

Es un buen lugar para descansar, no es party hostel, esta ubicado en un tranquilo edificio, con amplio baño, servicio de lavanderia, desayuno, el precio es bueno para estar ubicado en una ciudad costosa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 úno 2017
7.7

The owner was friendly and helpful. I just needed a shower and a bed for a short night. fair value for money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
9.4

Perfect, teo is very nice person. He provides you with all services and helps you on your stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
4.6

The rooms were smelly and the facilities were lacking both in number and condition. It was a very drab environment/neighbourhood. The sole staff member was kind, but stingy. We were allowed only one device each to connect to the wifi. The worst part was the room was absolutely freeeeezing.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
8.0

I had the hardest time the entire day. Flight cancelled and rebooked followed by credit card problems. The owner was EXTREMELY helpful with everything. I was able to get caught up on sleep (which I was severely lacking) and I had a good breakfast. The breakfast was quite sweet; kind of wished there was more protein/starches but it was food nonetheless and it is still holding me over at the time of writing this.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 pro 2016
6.3

The place is definitely like an apartment and not a hostel... The person who takes care of it is very sweet but the place isn't very clean and has a very peculiar smell which I hated. If you are someone who is just looking for a bed to sleep for one or two nights, this place is okay. And there is no security whatsoever, no lockers at all. Would I stay here again? No...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 lis 2016
10.0

Super recomendable. La atención muy buena y bien ubicado!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.