Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 389 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 389 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
2 zář 2017
7.1

It was average. It's more like an apartment with heaps of soereare rooms and a bathroom for everyone to share. Not a good place for a solo traveller but fine for basic accommodation on that side of the city.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 čvc 2017
8.9

Furchtbar lieber Hauspapi !!!! Guter Standard für den Preis Liebevolles kleines Frühstück Zentrum sehr gut zu Fuß zu erreichen Sehr sauber

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • patrickrice74
  • USA, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
27 čvc 2017
8.3

Very pleasant and friendly operator. Not much of a common area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2017
10.0

Super friendly place, close to the main monuments and trendy venues. The owner was gentle and nice. I recommend it to everyone and can not wait to go back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Xumeng940
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 čvc 2017
9.4

还可以,位置在唐人街,完全不用担心吃饭,去哪儿也都比较近。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
7 čvc 2017
6.9

The host, Teo, is a super friendly and helpful person. The place is not bad , tidy but not as bright and neat in the picture shown. When I went there it was in very hot summer and there were quite some mosquitoes. Since I'm very sensitive to heat and mosquitoes , I totally couldn't sleep there. I'm not giving negative comments on this but just as a reminder, if you are tolerant to heats and mosquitoes, it is a nice place for u to stay!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
3 čvc 2017
7.7

Perfecto para dormir y para darte un baño. Es pequeño, no hay espacio para sentarse un rato a descansar, hacer una videollamada, etc. Esta ubicado lejos del centro de la ciudad pero es facil llegar en tramway

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 čer 2017
7.4

It is a a bit small and wasn't easy to find. But the location is incredible. Teo is really nice and accessible, had a problem with my booking and he was very understandable. If you are staying just for one night is a good option.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 čer 2017
6.6

老板倒是不错,只是那个街区真的很不安全,在华人区,晚上下面就是电车很吵,而且两个意大利人围着一个女人,那个女人说英语然后那两个意大利人揍她(后面发生了什么没听到),我觉得米兰真的相当不安全,那个位置特别难找,好像是36号,门口一直有几个混混长相的人抽烟骂人看了很不好。空调同样不好使,一个破电扇什么用处都没有。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
8.3

Soggiorno molto gradevole, personale gentile e disponibile!!!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×