Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B IL Tulipano

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 59 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 59 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.5
B&B IL Tulipano Located at Viale Colonnello Galliano, 3a- Verona, , Verona.
B&B IL Tulipano
Italy
Verona 37138 Viale Colonnello Galliano, 3a- Verona
96% 59
45.4355920 10.9784516
B&B IL Tulipano
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
9.7

Gastgeberin ist sehr nett, Frühstück liebevoll und frisch zubereitet, sehr gut und ausreichend. Zimmer sehr geschmackvoll eingerichtet, Sanitäre Anlagen hervorragend. Kostenfreie Parkmöglichkeit vor dem Haus. Fußweg ins Zentrum ca. 15-20 Minuten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 srp 2016
10.0

Very friendly welcome, lovely room and breakfast :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2016
10.0

Es war ein ganz wundervoller Aufenthalt. Sehr netter Empfang und freundliche Atmosphäre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2016
10.0

Ottimo tutto!!!! Posizione eccellente e personale carinissimo!!! Soddisfatta , lo consiglio a tutti!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čvc 2016
10.0

This B&B was wonderful and was just what we were looking for in Verona. The facilities were clean and nice and we were greeted warmly when we arrived. We were given good recommendations and a hearty breakfast in the morning. I would definitely return.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2016
8.6

Es war unser Irrtum, dass wir "Fahrrad-Touristen" einen Tag später als angegeben (und bestätigt) ankamen. Peinlich für uns, doch kein Problem für unsere dennoch sehr freundliche Vermieterin. Wir konnten ein noch freies Zimmer zum kleinen, baumbestandenen Hof beziehen - der vielbefahrenen Verkehrsstraße abgewandt; die Nacht war überraschend ruhig. Im Zimmer leider wenig Ablagemöglichkeit, ausreichend für uns - für längeren Aufenthalt wohl nicht so gut. Alles in allem aber eine gute Adresse.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
10.0

We had a very warm welcome at Il Tulipano - we got lots of help with which sites to see and where to eat. The room was very clean and comfortable and the breakfast was nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
9.4

We had a wonderful stay - about a 10 minute walk from the train station and 15 minute walk from the heart of the city. The owner doesn't speak much English, but she was still very friendly and helpful and gave us many recommendations on where to go in Verona. The rooms are clean and comfortable and the bed is perfect for a good nights sleep. Very secure facilities, we felt our stuff was very safe being left behind. Flexible on breakfast times and was pleased to have eggs cooked for us :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2016
9.7

Super accueil. Le patron n'a pas hésité à me dépanner car mon vélo était en rade. Présentation utile de la ville. Très bon petit déjeuner.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.