Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B Da Nina Venezia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 300 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 300 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.0
B&B Da Nina Venezia Located at Al Campo della Lana, Santa Croce 573, Venice.
B&B Da Nina Venezia
Italy
Venice Veneto 30135 Al Campo della Lana, Santa Croce 573
93% 300
45.4396582 12.3224544
B&B Da Nina Venezia
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 lis 2016
10.0

Exelente lugar, seguro, bien ubicado, exelente personal, muy amable. La habitación es amplia y muy limpia. Muy recomendable! Seguro regresare cuando vuelva a venecia!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Bruno_brasil
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
10.0

Increlible place, very clean, just right off the central station!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 říj 2016
7.1

Ottima posizione vicino alla stazione. Silenzioso, pulito e personale cortese e disponibile. Camera piccola e bagno (nuovo) sopra una scala. Complessivamente ci tornerei. Grazie

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 říj 2016
10.0

B&B Da Nina is highly recommended. Nina was wonderful assisting us with information on Venice. Our room was excellent and bed and breakfast were great. Loved the espresso machine and in particular the herbal tea. Would definitely stay here again. Thank you Nina for making our visit to Venice memorable. Hope to see you again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
10.0

We stayed in a deluxe double room which was newly refurbished. It had a mini kitchen, cooking pots, pans, microwave - even an espresso machine! The place felt like a home away from home. Staff are nice and friendly - including Nina who owns the B&B. It's also very accessible! Really loved our time there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 říj 2016
7.1

Was a good location nice and easy to get to train and bus. Our private room had see through blinds that led to a shared courtyard with another room, kinda weird. We also had to leave our room and cross the hall to unlock and use our private bathroom, which was inconvenient. A nice clean place to stay if you're just after somewhere to rest your head.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 říj 2016
9.4

기대안한 베니스 숙소 인데 너무 좋았습니다. 위치찾기는 좀 힘들었지만 숙소직원분들 너무 친절하시고 시설도 너무 깔끔하고 창문으로 보는 베니스 풍경도 최고였습니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 říj 2016
9.4

Excelente ubicación y facil de llegar, justo al frente de la estacion de trenes cruzando el gran canal. Habitacion amplia y limpia. Lo unico q remarco es que el baño privado esta fuera de la habitacion. El desayuno es abundante dentro de la habitacion.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 zář 2016
9.7

Absolutely enjoyed our stay here! Staffs were friendly and extremely helpful. Room was clean and comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 zář 2016
10.0

Wir übernachteten eine Nacht bei Da Nina bevor wir auf ein Kreuzfahrtschiff umstiegen. Wir waren 6 Personen und hatten drei Zimmer gebucht. Alle Zimmer waren super neu und mit Liebe eingerichtet. Es war super, Nina und ihr Team haben alles toll hergerichtet, alles erklärt und Nina war eine tolle Gastgeberin zu der wir gerne wieder kommen... Lieben Dank Nina :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.