Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B Castelvecchio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 261 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 261 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 kvě 2017
10.0

Our hostess was amazing as she immediately suggested some good places to visit for our one evening stay. The room was much larger than expected and very clean and cozy with a nice balcony to enjoy some wine! The location was perfect for starting and ending a small tour of Verona. Definitely would recommend this one!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 dub 2017
9.7

Totally recommend this B&B. It was very comfortable with a very nice breakfast! You can use the kitchen and two bathrooms. The atmosphere was great because of the lovely furnishing -like a second home :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2017
9.7

Einfach richtig richtig gut! Perfekte Lage, tolle Unterkunft und super nette Hosts. Sehr empfehlenswert! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.1

Alloggio della massima ospitalità, proprio come quando si dice "fate come se foste a casa vostra". Stanze pulite e molto ben arredate.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
10.0

Très bien placé, à deux pas des arènes, Nicolo est très à l'écoute et fait vraiment de son mieux pour que tout soit parfait !! Petit déjeuner super (surtout les brioches, miaam !) Si l'occasion de retourner à Vérone se représente, nous y retournerons sans hésiter :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
22 led 2017
5.7

Bathroom smelled so bad; The whole place did not feel like BB; The whole place smelled foods at all time; No airing or spraying for fresh air.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello thank you for your review. We have windows in all the rooms and bathrooms you can open and product to spray. In my B&B there is a kitchen that guests can use (you used too!!). But my question is.. if you did not like my place why did you ADD 2 nights to your original reservation?

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 led 2017
9.4

Ottimo appartamento situato al centro di verona, stanze molto confortevoli. Massima disponibilità da parte della signora Giulia. Consigliato

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 led 2017
9.7

Hermoso departamento, habitaciones cómodas, todo impecable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 pro 2016
10.0

Very happy with the location. It has a very homey feel to it. Just few minutes walk to the supermarket, arena, main square and the train station. Easy to find if you follow the directions. Decent breakfast bar. I was recommend some restaurants by a staff member and several places for sightseeing. I ended up loving the restaurant as well as the sights. Great place to stay while you're in the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.