Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 374 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 374 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 úno 2017
10.0

Os donos foram muito atenciosos em todos as nossas dúvidas e pedidos, serviam um cafe da manhã muito gostoso. A localizaçao é perfeita, em um beco típico de veneza, mas perto do movimento! O quarto é prqueninho mas tem armarios, gavetas, não deixando nada a desejar pra quem fica por pouco tempo ( 3 dias no nosso caso)! Limpam os quartos todos os dias! Em fim, foi uma excelente experiencia e voltaria a me hospedar la!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
8.6

the wifi is broken so we ddnt get access internet. and if u checkin after 23.00 pm, there is no people inside standby so you must to call. but most of traveller didnt have active phone in venice so its difficult to call the owner of this hostel. when i want to check in at 23.00 pm, i must ask people around that place to help me to call the owner

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2017
10.0

Great stay. Loved the room. Breakfast cold be better. Wifi was not working during one day.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
10.0

Doskonałą lokalizacja, blisko komunikacji i atrakcji turystycznych. Świetne śniadania, miła i kompetentna obsługa i działąjące wifi. W tej cenie trudno o coś lepszego.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • YugsBs
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
5 led 2017
10.0

Atmosfera davvero accogliente, struttura ridotta nelle dimensioni ma molto curata e raffinata, nonché pulita in ogni ambiente. Posizione eccellente: il b&b si trova in Calle Zotti, viuzza silenziosa ma a due passi dal centro (10 minuti dal ponte di Rialto). Proprietari gentilissimi: hanno saputo consigliarmi (su come raggiungere tal posto o dove pranzare/cenare) con estrema disponibilità. Colazione fresca ed abbondante. Consiglio il pernottamento a chiunque, non vi deluderà

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 lis 2016
9.1

Great location! Free breakfast is always a plus, and it's homemade not just pre-packaged food. The staff are wonderful, very friendly and caring. There isn't really a common space, so it's not a hostel kind of atmosphere where the residents hang out but that's okay because Venice has lots to explore. Very safe building and city in general.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
9.7

La ubicación es muy buena, el trato muy muy amable y detallista, si vuelvo a venecia seguro repito. El desayuno muy bueno.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
9.7

Really nice place, clean and comfortable. The breakfast was fantastic and you are in a part of Venice that allows you to walk everywhere. Internet was weird, it worked on our phones fine but not our laptop. Would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
10.0

Charmant B&B, très bien placé dans un quartier animé de restaurants et de bars en tout genre, à 2 pas d'une station de Vaporetto très pratique. Il est également possible de se déplacer dans la mesure où le quartier est central. Notre chambre était très cosy, avec une salle de bain privative. Les petits déjeuners sont copieux et de qualité. L'accueil est très chaleureux et Francesco, très prévenant, n'hésite pas à nous conseiller et nous aider quant à notre programme de la journée.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.