Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B.A. Hostel (Bairro Alto Hostel)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 239 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 239 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 kvě 2017
8.3

bonjour le seul souci les matelas pas confortable du-tout . cordialement

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2017
9.4

Great location, very friendly and extremely helpful staff and good rooms and facilities. The breakfast is also up to scratch. We really enjoyed our stay and would definitely recommend it to friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
8.9

We had a good stay at BA Hostel. The staff was very friendly and helpful. It is located in a lively part of the city.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
9.7

Nos han atendido muy bien, son muy amables y así da gusto viajar. El lugar donde está situado el hostal es muy bonito y al lado hay un mirador precioso. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2017
9.1

We enjoyed a lot. Very friendly people working there!! Because of the bars in front of the house we had a few loud nights, but with earplugs it is working. We would come again :) !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2017
9.7

We really enjoyed our stay in this Hostel! Very good and centarl location close to many sightseeing destinations and nice bars and restaurants. Helpful and friendly staff! Clear recommendation, would like to stay there again! Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
8.6

Localização excelente, perto de vários restaurantes e padarias. Quarto limpo e atendimento excelente.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 úno 2017
10.0

The staff were extremely friendly and helpful when advising on things to do in the city. The general facilities were a good standard, and were cleaned everyday. The location is perfect right in the heart of Barrio Alto so the street really comes to life at night - though if you are a light sleeper I wouldn't recommend. It is also really close to Baixa Chiado metro station, and one of the city's vista points is right next to the hostel so you have wonderful views of the city! Had a great time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.