Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 119 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 119 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
10.0

Received lovely booklet when arrived of map of surroundings

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
10.0

Mi sono trovata benissimo: l'alloggio è molto carino, arredato con gusto e molto accogliente, la colazione è ricca, i bagni e la camera sempre pulitissimi, non manca nulla, è comodo, tranquillo è molto centrale. Marco, il titolare, è una persona garbata, simpatica, presente per qualunque evenienza e piena di informazioni e di consigli. Io ci tornerò sicuramente e lo consiglio a tutti. Silvia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 říj 2016
9.7

One of the best places where i stayed. Very nice host. Easy to find near to public transport and central city is just 5mins by walk. Lots of good restaurants to visit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
17 říj 2016
10.0

Excelente! Marco sumamente amable brinda informacion turistica a tu arribo para disfrutar tu estancia. La habitacion enorme un lujo. Todo extremadamente limpio. Un lugar acogedor que inspira arte! El desayuno ademas de gourmet abundante. No se lo pierdan. Los baños son compartidos; amplios; limpios, agua caliente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 říj 2016
9.7

Fantastic place with a great host! Very easy walking distance to everywhere. We enjoyed the stay and would recommend to anyone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 zář 2016
8.0

Marco is very helpful and knows quite a bit about Bologna. Staying at BnB you cannot expect to meet other people so I wouldnt blame that on this. The room was tidy, two nice big bathrooms, within 2 min walk you can reach the center. I would recommend to stay at this place. Cheers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2016
9.7

È stato un soggiorno piacevolissimo,Marco è un padrone di casa molto accogliente e un'artista! Le camere sono arredate a regola d'arte e la colazione è stata migliore di molti hotel nei quali ho soggiornato. La posizione è molto comoda per visitare la città a piedi e i consigli inseriti sulla mappa disegnata da Marco (bellissima) sono stati molto apprezzati! Complimenti!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 zář 2016
10.0

We had an amazing time in Bologna and loved staying here. Marco was great, the room was fantastic, and the city was beautiful. Will definitely be coming back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.