Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aveiro Rossio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 609 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 609 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 dub 2017
10.0

La ubicación es inmejorable. El personal del hostel es amable y siempre dispuesto a ayudar. El hostel no estaba muy frecuentado por lo que tuve una habitación para mí solo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2017
10.0

Nice clean and friendly hostel. Enjoy the relaxing atmosphere and rest after visiting Porto or Lisboa. Recommended!👍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 dub 2017
10.0

Beautiful hostel! Great common spaces and a clean and spacious bedroom. Would stay there again in a heartbeat.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
10.0

Excepcional !!! sem comentários.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
15 dub 2017
9.4

Cosy hostel: friendly staff, great breakfast, hughe lockers. Unfortunately, WiFi only works in the common rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
10.0

Excelente hostel! Muy limpio y cómodo! Desayuno riquísimo! Perfectamente ubicado y el personal es muy bueno!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 dub 2017
10.0

Honestly this is the only hostel I've ever given a 10/10 to. My stay was so great that when I later moved on to Porto, I was seriously considering just staying here and taking the train an hour every day. Aveiro isn't the most exciting city and I was a little wary because this is the only true hostel in town but it exceeded my expectations. I 100% recommend! Great for solo travelers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
23 bře 2017
9.4

A very nice hostel, perfectly situated. Good breakfast, good wifi. Proper beds in the dorms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 úno 2017
8.6

It's a really nice hostel with a perfect location in Aveiro! The kitchen has everything you need and the livingroom is also really nice! We stayed in a 6 bed room and and had to share one bathroom with another room but everything was clean! We would definitely come back :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 úno 2017
10.0

Comfortable stay. *I slept very well*. Very centrally located, friendly staff and fellow travelers. Free breakfast, yummy bread, though coffee wasn’t hot. Nice eco friendly facilities. Lockers in the rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.