Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aveiro Rossio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 534 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 534 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.5
Aveiro Rossio Hostel Located at R. João Afonso de Aveiro 1, , Aveiro.
Aveiro Rossio Hostel
Portugal
Aveiro Aveiro 3800-198 Aveiro R. João Afonso de Aveiro 1
95% 534
40.6425881 -8.6565774
Aveiro Rossio Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
10.0

Our time at the hostel was absolutely wonderful. We only stayed for two nights, but we were definitely sad to leave. The house that accomodates the hostel is really beautiful, the staff was super welcoming and provided us with great information and inside tips about Aveiro and the surroundings. Everything was really clean and the kitchen had everything you could ever ask for. We felt absolutely at home!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
9.1

Achtung: die adressedes hostels existiert zwei mal in aveiro! aufpassen dass ihr die richtige adresse ins navi eingebt! das hostel liegt direkt am rossio park. Lieber den park eingeben!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 srp 2016
9.7

綺麗だし、中心地から近いし最高だった! 駅からは20分ほど歩いた。 コーヒー、紅茶、フルーツが無料だった。 朝食も美味しかった。 また泊まりたい!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2016
9.1

hostel was very clean, and nice people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 srp 2016
9.7

Even though we only stayed at the hostel for two Nights we enjoyed it there. It was all clean and the staff was really Helpful. The Hostel is located in the city Center. Especially the breakfast and big DVD collection was really good (you can Trust us, er Tried Many Different breakfasts in Portugal and there where few like this that included cake, Fruits and good Bread)!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • risa0316a
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 srp 2016
8.6

スタックの方の雰囲気と朝食のおいしさが気に入りました。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 srp 2016
10.0

Sweet little hostel, nice staff, beautiful decoration

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2016
10.0

Great staff, great location, very clean. Loved it. Thanks for my stay in beautiful Aveiro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kitty_bg7446
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
10.0

Auberge au top!!! Je la recommande vivement pour un séjour à Aveiro!!! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malta, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
9.1

Excellent location, clean with comfortable beds. The breakfast is really good too. The Wifi connection however needs to be greatly improved.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.