Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Avalon House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 8058 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 8058 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • thamara_mai
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2017
4.3

is my first time that I write sometimes to bad about a hostel, but the attention is really bad. The price is relative cheaper but if you want to stay there you have to thinking about it.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2017
8.3

Great location and value. Fairly quiet but would recommend ear plugs if you have them. Push button shower so be warned, always had warning to hot water. Beds very. Comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2017
10.0

Estuve encantada, muy amable el personal que me ayudó en todo momento. Me facilitaron un shuttle para llegar al aeropuerto de madrugada y un free tour por Dublín.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
9.4

My 2nd time at a hostel and Avalon House is excellent. I'm somewhat older then most folks who choose hostels and it even worked for me. I would recommend Avalon House to everyone who goes to Dublin.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
9.4

La ubicacion es perfecta. Es notable ver como la gente o huespedes conviven en armonia. Lo unico malo es la limpieza, Sabemos que nada es perfecto y que es casi imposible mantener un lugar con tanto flugo de gente. Pero se puede realizar un esfuerzo y cambiar poco a poco los sillones ya que Estos huelen mal por tanto mochilero. los lockers o jaulas deben limpiarz El personal es adorable, bilingual, educados y te ayudan en cada momento. El desayuno es muy completo Gracias por todo Avalon

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
10.0

Excellent Holiday Hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
10.0

I enjoyed my stay !!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
5.4

Der Privatroom lag zur Hauptstraße.Das wäre halb so schlimm gewesen , hätte er keine Fenster mit Einfachverglasung gehabt . Diese schlossen zudem nicht wirklich dicht. Außerdem war es bauseits sehr laut da die Wände zum Nachbarraum sehr dünn waren. Das Fluchtlicht war direkt oberhalb des Bettes angebracht was dem Schlaf auch nicht wirklich zuträglich war. Die Sauberkeit würde ich als Besenrein bezeichnen. Alles in allem war es die bisher schlechteste Erfahrung.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
17 zář 2017
6.6

Quite clean, breakfast could have more variety and staff could be a bit more friendlier.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2017
8.3

I love Dublin since my first visit in 1995!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×