Hostelworld.com

Avalon Hotel Paris

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 310 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 310 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.0
Avalon Hotel Paris Located at 131-133 Bd de Magenta, , Paris.
Avalon Hotel Paris
France
Paris 75010 131-133 Bd de Magenta
74% 310
48.8809451 2.3516321
Avalon Hotel Paris
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • anhduc_bem8688
  • Vietnam, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 říj 2015
8.0
Přeloženo: Google

Hotel se nachází v dobré lokalitě, v těsné blízkosti Severního nádraží. Výtah je trochu úzká.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay and your comment, we will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris Regards Marcin Konpa Front Office Manager

  • Anonymní
  • Švýcarsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 zář 2015
7.1
Přeloženo: Google

V místnosti bylo pěkné, listy byly čisté a pohodlné umístění. Personál byl přátelský a ochotný. Negativní faktory byly, že stěny jsou velmi tenké, takže jsme se probudili dvě noci v řadě jinými hosty kolem 8 hodin ráno jsou schodiště a chodby byly renovované, takže byly pokryty v plastu, plné stavitelů a páchl nějakého produktu nebo malovat. Také, světla v místnosti nebyly dostatečně silné, aby vidět nic moc - není velký pro uvedení na make-up!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay, and we are delighted to know your appreciated our friendly and helpful staff. We will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris. Regards Marcin Konpa Front Office Manager

  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 srp 2015
7.7

We booked for a 9am check in because we knew our flight would be in very early and we would need to sleep, but the room wasn't available for more than an hour. Then when we received a room there was construction in the room immediately next to us and we couldn't sleep after nearly 20 hours of travel. The hotel was undergoing many renovations in general, which made for an odd stay. The room was clean, the bed was comfortable and the bathroom was nice. However, construction negated the positives.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay, and we are delighted to know your appreciated room cleanness, comfortable beds and the bathroom. We are sorry work the works, which is already finished. We will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris. Regards Marcin Konpa Front Office Manager

  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2015
6.6

Oda aydınlatması pek iyi değildi fazla loş bi ışık vardı.Odalarda bir komidin ihtiyacı hissettim.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Kalmak için teşekkür ederiz Üzgünüz, oda kötü aydınlatılmış oldu edilir. Şu anda tüm odalarda küçük yüksek güç ampuller ampullerini değiştirmek. Biz Paris sonraki ziyaretinizde yeni sizi bekliyoruz. Saygılarımızla, Marcin Konpa Resepsiyon Müdürü

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2015
8.3

The hotel locates nearby the Gare du Nord. The staff is friendly and helpful. Wifi facility is excellent. The room is a little small and the bathroom is very tiny. I think this is the norm in Paris.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay and nice brief comment. We will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris. Regards Marcin Konpa Front Office Manager

  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 srp 2015
8.6

The hotel is located a five minute walk from the train station which is really handy! you can get a number 22 bus from around the corner from the hotel which will bring you past all the main sights and it stops beside the Eiffel Tower. The hotel staff were very pleasant and helpful. The rooms were basic but clean - decor dated and dark but while we were there it was undergoing renovations. No air con which was a shame, but everything else was perfectly acceptable, has wifi throughout.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • emeliediaz8333
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čvc 2015
6.6

For the price, breakfast should have been included.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2015
6.0

Don't ever stay in this hotel if it is hot. There is no air conditioning.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 čer 2015
9.1

Our stay was good! We appreciated being close to the train station. The staff, especially Federica, was very helpful. No complaints!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2015
8.0
Přeloženo: Google

Dobrá hodnota za peníze. Ložní prádlo. Můžete si nechat zavazadla v mateřských školkách v den odjezdu

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.