Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 479 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 479 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.2
Auberge de la Paix Québec Located at 31, Rue Couillard, , Quebec.
Auberge de la Paix Québec
Canada
Quebec Quebec G1R 3T4 31, Rue Couillard
79% 479
46.8150619 -71.2087842
Auberge de la Paix Québec
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 srp 2016
10.0

Super!! Je recommande vivement!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2016
6.9

muy buena localización.. en general bastante limpio. Ambientefamiliar cuando estuvimos nosotros.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
7.1

Auberge de jeunesse au bon rapport qualité/prix. Les dortoirs sont corrects (matelas un peu durs...) et les douches/lavabos et toilettes sont à partager avec les autres locataires. Le petit-déjeuner est inclus, très basique. Très bon emplacement, au sein de la vieille ville de Québec, à 2 pas des restaurants, bars et boutiques.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2016
8.6

Super ! J'y suis allée 2 semaines j'étais seule en voyage et j'ai rencontré pleins de gens! Les espaces en commun sont parfait et l'ambiance est relax!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 srp 2016
6.3

Let me start by saying there's probably no better option for Quebec City Hostels. The location is awesome and pretty much everything is a short walk away. The problem with this hostel is the interior comforts do not match. The beds are incredibly uncomfortable and the rooms are incredibly hot and stuffy and there is no air conditioning or even a fan. Most of the staff were accomodating and helpful and wifi is superb. I would stay here again but maybe not in summer.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
3 srp 2016
9.1

Fantastic location in the old town, blocks away from the cathedral! Lovely courtyard. Facilities were nice although the lack of AC during the recent heatwave made sleeping a struggle. Would definitely stay at again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2016
7.1

El personal fue muy amable y la ubicación del Hostel muy buena. como contras los baños y las duchas son de uso común hombres y mujeres. No tiene aire acondicionado y en verano hace bastante calor. Los enchufes no abundan.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 srp 2016
5.4

Arrivées à la réception pour le check-in, la réceptionniste nous fait nous asseoir et nous fait poireauter 20 mn pendant qu'elle plie des draps sous notre nez, sans même nous accorder un regard. Je ne sais pas comment sont les autres réceptionnistes, mais nous avons été accueillies très sèchement !! Impossible de capter la wifi dans la chambre du dernier étage, espace salle de bain pas très propre, petit dej pas bon. Le + : l'emplacement et la réception qui est ouverte 24h/24. Auberge familiale.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • emmahbennett
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2016
6.6

The woman when we checked in at the front desk was very rude, and not polite. The location is great, and the courtyard is to die for. The washrooms smell like an outhouse and make me wonder if it's ever cleaned

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2016
6.9

Good location. Weird staff. Breakfast included.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.