Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 587 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 587 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.8
Auberge de la Paix Québec Located at 31, Rue Couillard, , Quebec.
Auberge de la Paix Québec
Canada
Quebec Quebec G1R 3T4 31, Rue Couillard
84% 587
46.8150619 -71.2087842
Auberge de la Paix Québec
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • malabbe
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
10.0

Wonderful staff and a great location. Definitely one of my favorite experiences in a hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 led 2017
8.3

Auberge convivial, bon petit déjeuné. Je recommande !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
15 led 2017
8.3

Location was great as far as being in the old city. Clean. They make you take off your shoes and they have slippers for you to wear around. Could be that we went on a low season but there wasn't much space for hanging out. Bathroom showers were annoying but there's hot water!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
10.0

Un véritable havre de paix j'espère pouvoir y retourner.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • taliahdez
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 led 2017
7.7

RECIBEN NIÑOS Y ME TOCARON VARIOS, ERAN UN DESASTRE. HABIA PERSONAS ALOJADAS BASTANTE MAYORES, ESO ME PARECIO UN POCO PELIGROSO. NO SE PUEDEN CERRAR LAS PUERTAS DE LOS CUARTOS Y ESO NO ME DEJO DORMIR TRANQUILA, PORQUE NO HAY LLAVES NI NADA PARA ABRIR O CERRAR, CUALQUIERA PUEDE ENTRAR. ADEMAS EN VARIOS MOMENTOS ENTRE Y SALI SIN QUE NADIE DEL ALBERGUE SIN QUE NADIE ESTUVIERA PENDIENTE DE LA PUERTA, INCLUSO LA CAMARA DE VIGILANCIA NO ESTABA SIENDO CUIDADA, ESO ME DIO UN POCO DE MIEDO.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
8.3

This is an above average hostel. The staff were nice, the facilities were clean. They had breakfast from 7-10 in the morning. Excellent location (right in the middle of Old Quebec with a two minute walk from the cathedral, city hall, and a bunch of bars, shops, and restaurants. My only quibble was with the shower. You had to constantly pump the water to make it flow but it became hot quickly which is important for Canada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
9.4

Extrêmement bien situé, ambiance très sympathique, services au top, personnel très gentil, des prix défiant toute concurrence, le tout avec en plus cette petite touche nonchalante qui rappelle pourquoi l'auberge porte bien son nom ! Ce séjour sera parmi les meilleurs que j'ai passé, et cette auberge est probablement l'une des meilleures dans lesquelles j'ai séjourné... et je suis une habituée des auberges de jeunesse !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2016
9.7

기차역과 가깝고 퀘벡시티 안에 위치하고 있어 돌아다니기 좋아요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
8.6

Auberge très bien placé à 5/10 min de beaucoup d'activités et de lieux à voir. Personnel sympathique et une très bonne ambiance entre les résidents. De très belles rencontres. Seul point négatif, douches et toilettes un peu trop petites à mon goût.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 pro 2016
9.7

Vraiment très bel endroit pour passer quelques nuits. Cet établissement offre tout ce qu'on attend d'une auberge, une bonne ambiance et de la tranquillité en permanence. Merci beaucoup!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.