Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 547 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 547 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.6
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec Located at 671 Rue Saint-Francois, , Quebec.
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 2Z8 671 Rue Saint-Francois
81% 547
46.8157343 -71.2213328
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Česká republika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 zář 2016
8.6

Awsome staff :-) Great breakfest.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
8.0

Gute Lage in der Nähe vom Bahnhof. Alles Gutzu Fuß erreichbar. In der Umgebung gibt es einige Retaurants und Bars. Besonders empfehlenswert ist das Poutineville in der Parallelstraße, da es sich bei Poutine um etwas typisch kanadisches handelt. :) Der Hostelbesitzer kümmert sich selbst um alles und ist sehr freundlich! Zum Frühstück hat er Pancakes gemacht und es stand Ahornsirup zur verfügung!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 zář 2016
7.7

Roberto est super et ses pancakes aussi 😉 Gens cool et juste à côté de la gare du palais ! Je recommande

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2016
7.1

Accueil très sympathique, auberge très bien située. Prix de la chambre individuelle un peu cher par rapport aux prestations.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 zář 2016
8.3

Die Lage war super. Nur 10 Minuten in die Altstadt, allerdings 10 Minuten bergauf :D Das Frühstück war in Ordnung, aber nichts besonderes. Jedes Zimmer hat ein eigenes Badezimmer; was eigentlich ganz cool ist. Leider gibt es keine Waschmaschinen und der nächste Salon ist relativ weit entfernt, wenn man mit seiner Wäsche unterwegs ist.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
26 srp 2016
8.6

Looks like a house turn into a hostel, but it is pretty good. doesn't have a laundry on site and they charge you if you want to leave your bag after check out. other than that is a nice place, they gave you a pancake in the morning and the coffee is not that bad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 srp 2016
4.0

ostello fatiscente.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 srp 2016
9.1

It was a nice stay! I read reviews before staying that he hostel is dirty and the staff is rude; however, none of those were true! I think the staff is really helpful and nice and the hostel was clean too! I enjoy my stay and i think it's really great for what you pay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
9.4

The staff was incredibly nice, willing to help me out when I had to leave at 5am (way before any of them needed to be up). Free breakfast every day proved great as well, especially in a city as expensive as this one. This hostel has a grocery store nearby, and is about a 15 minute walk from the city's main attractions, so that was beneficial as well. Although it wasn't in the nicest part of town, I met some incredible people here and had a wonderful stay. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
7.4

It was a nice little place, however the room was very stuffy and could desperately use a fan. The staff was very friendly and spoke English, breakfast was provided. Location was near some shops and restaurants, however it was a long up hill walk to get to old Quebec, would suggest a taxi~

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.