Hostelworld.com

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 452 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 452 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec Located at 671 Rue Saint-Francois, , Quebec.
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 2Z8 671 Rue Saint-Francois
87% 452
46.8157343 -71.2213328
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 kvě 2016
9.7

Very nice stay! Rooms are spacious, clean and nice. Free breakfast with pancakes and friendly atmosphere. Don't forget to bring a locker for the locker!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Madagascar, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
10.0

Merci Roberto ! Un accueil plus que chaleureux ! Nous sommes comme à la maison ! Auberge à proximité des incontournables de Québec. Warmly recommanded !!!!! See you soon !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
9.1

Un accueil chaleureux, lieu convivial avec Wifi gratuit, TV à disposition, eau chaude, chambre propre et surtout de fabuleux pancakes tous les matins!!!Un rapport qualite/prix tres correct ! De plus, l'auberge est bien situé: à 5 min de la gare d'autobus, à 15 min du vieux Quebec, au cœur du nouveau quartier en vogue et proche des principales lignes de bus! Je n'hesiterais pas à revenir!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 kvě 2016
9.1

My stay here was wonderful and the host was super friendly and helpful and we had many a good laugh. The location is in a bustling area but it is about 20 minutes from Old Quebec which for me wasn't an issue. The only thing I wished they had was an iron, however I don't think this will be an issue for 99% of backpackers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 kvě 2016
10.0

I think this hostel is fantastic! Super clean, yummy pancakes for breakfast each morning and a nice friendly atmosphere! I would definitely stay in this hostel again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
10.0

Bonjour, c'est la deuxième fois que je passe dans cette auberge et j'en suis ravie : - idéalement placée, à quelques minutes à pied du centre ville - l'accueil est chaleureux - l'ambiance est familiale, conviviale - les chambres sont propres, confortables et bien aménagées - le petit déjeuner est fabuleux (pancakes fait maison, café et thé à volonté) Une auberge que je recommande fortement à Quebec.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
10.0

It was a great hostel the rooms were nice and clean the same with the bathrooms. Plus the owner is a really great person and he makes pancakes for everyone at breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
8.6

Fantastic management made my first stay in a hostel very good! The location isn't the star selling point of the hostel, but the staff, cleanliness, and rooms are quite worth the pay! I would gladly stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 bře 2016
8.0

was a good hostel, but not much people around in winter. The entrance was really icy and slippery... but otherwise everything was ok

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2016
8.9

Roberto est un personnage, parfois un brin invasif. Mais le lieu reste extrêmement convivial, les petits dej y sont bons et il est bien situé à proximité de commerce, bars, ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.