Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 592 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 592 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
8.0

퀘벡 자체가 작아서 다 걸어다닐만 했어요. 아침마다 호스트가 직접 빵이랑 핫케이크를 구워주셔서 아침마다 잘 먹고 나갔어요. 저녁에는 다른 사람들이랑 어울리는 분위기라 재밌었어요.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
31 bře 2017
8.3

Rooms and bathroom clean, kitchen could be cleaner, it was a bit cold through the evening and night, neighbourhood seems not really safe

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 bře 2017
8.6

I was very happy staying in this hostel. The owner makes pancakes for everybody in the morning and is always willing to talk and exchange stories. I had originally a 12-bed room, but when I arrived the owner allocated me directly in a 6-bed room. The room and the beds were great. We had a bathroom only for the room and the shower was good. Everything was also clean. The location is a little bit of a walk to the main touristic spots, though - but I totally recommend it anyway!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
8.6

Très bon séjour à l'auberge Maeva :) Chambre et salle de bain propre, bon ambiance et bon petit déjeuner (pancakes et pain grillé cuit en direct !). Hôte très sympathique et pleins d'humour ! Je recommande l'auberge Maeva avec plaisir :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 pro 2016
4.0

The location was easy to find and breakfast was also good. But the owner's joke could've hurt other ppl, that was not even a joke! Only he thinks that's funny. It was quite disappointing they don't provide towel. I didn't have problem using bathroom tho cos my room was not full so that was good.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
8.0

Bien placé. Bien accueilli. Basique mais confortable excepté les placards trop petits pour ranger quelque chose. Bon petit déjeuner le matin et bons conseils pour les visites.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
7.7

War sehr nett. Das Frühstück war sehr einfach, aber in Ordnung.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 lis 2016
9.1

Petit coin de paradis !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.