Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Athens House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
5.4
Hodnocení 342 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 4.9
  • Umístění 5.5
  • Zaměstnanci 5.4
  • Atmosféra 4.9
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 4.8
ZAREZERVOVAT
5.4
Hodnocení 342 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 4.9
  • Umístění 5.5
  • Zaměstnanci 5.4
  • Atmosféra 4.9
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 4.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 zář 2017
4.9

Das Hostel liegt im 5. Stock eines Hauses und der Auszug oder die Treppen sind sind gewöhnungsbedürftig. Wir haben uns in dem Hostel nicht wohl gefühlt und haben bei unserer Ankunft überlegt wieder zu gehen. Für eine Nacht ist es okay, aber allein wegen der Straße vor dem Hostel (viel Prostitution) würden wir nicht länger da bleiben.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • marliossa
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
30 srp 2017
8.9

Very good staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2017
3.1

The host was very nice, but the place was more than dirty. Sorry for the bad review, but I hope that you'll manage to improve this.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • ulii_vc
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2017
4.9

0 amistad en ese hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 čvc 2017
6.9

Fans but no air conditioning. The staff were locals and gave good pieces of advice. Very helpful. The facilities were not really satisfactory but ok to use and working.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čvc 2017
2.9

El hombre que nos atendió aquella noche nos intentó estafar. Llegamos muy tarde y aprovecho la situación. Le pagamos en efectivo lo guardó al bolsillo y dijo q que habíamos hecho con el dinero. En ese momento le dije q mirásemos las cámaras de seguridad y que casualidad que apareció el dinero. Al día siguiente nos atendió una chica más atenta. Pero en general no lo recomiendo.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 čvc 2017
5.7

Não foi uma estadia de toda ma, mas os banheiros estavam malcheirosos, funcionários não eram muito bem treinados, parecia que eu estava na casa de um Estranho não pagando nada. As camas eram muito bem limpa.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čvc 2017
3.7

The location is not good. It is too dangerous. Before we check in, they already took away our money from card.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • ashevans411
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 čer 2017
4.0

Hard to review as we didn't end up staying there- she had our booking in her booking screen but they must not have had it in their system and subsequently were full & had no room for us. Utter nightmare at 10pm at night in Athens, in an incredibly rough area. Not once did they admit they had mucked our booking up let alone apologize, instead the owner walked us 5 mins to a completely different hostel which was a complete s**t hole so we left and stayed at a hotel. Not a good start to Athens!!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 kvě 2017
8.6

Very friendly staff. The rooms were nice with a nice balcony view. Location is a bit iffy if you're a solo female traveler but only if you're walking super late at night. 20 min walk to the Acropolis . It's also near very cool artsy district. There's no lockers. Bathrooms are around the hallway but the hot water works great. Recommend for budget traveler.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×