Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 63 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 63 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 8.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
91% 63
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
28 pro 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 říj 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.