Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Astor Victoria

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 11,547 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 11,547 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
Astor Victoria Located at 71 Belgrave Road, Victoria, London.
Astor Victoria
England
London Central London SW1V 2BG 71 Belgrave Road, Victoria
86% 11547
51.4915185 -0.1403411
Astor Victoria
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
9.1

Personnel au dispo et sympathique. Fonctionnement de l'auberge au top !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
8.6

All staff members I met was really kind!! They welcomed me and gave me useful information regarding the hostel services in detail.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • julianasantibotton
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
9.4

Gostei muito, foi meu primeiro hostel sozinha e me senti muito bem acolhida, os staffs são muito atenciosos, extremamente gentis, há muitas escadas o que torna mais difícil com malas, banheiro no quarto é apenas para banho e é pequeno mas foi suficiente. O café da manhã estava ótimo, simples mas o suficiente. Era seguro é muito bem localizado. O espaço para malas era grande coube uma mala média. Sem luz individual na cama mas Me hospedaria novamente com certeza. Minha experiência foi muito boa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
8.6

nice location and helpfull stuff. Unfortunately our room was situated besides the kitchen and therefore it was always a little bit noisy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
3.1

Do not stay here!! Such a rip off and dirty

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 led 2017
9.1

Happily situated in short walking distance from Victoria Station, very friendly staff and flexible when it comes to arrival times. I stayed in a 6 bed female dorm, which conveniently had shower and sink in it. Pillows could have been a bit thicker, but otherwise not much else to criticse.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 led 2017
8.0

The setup of this Hostel is really quaint and the chill area at the bottom is nice as well. I would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2017
9.1

I stayed at Astor Victoria for a single night in transit but would have stayed more. Good location with very helpful staff, a generally comfortable spot.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • EnarK
  • Rumunsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
10.0

It was my second time staying here - the location, the positive energy of the place and the staff's helpful attitude, always nice and sincere, made me book again for my next trip to London. Thanks again, to all and each of them!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
6.3

Las habitaciones de 8 personas son demasiado pequeñas para tanta gente.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.