Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Astor Victoria

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 11639 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 11639 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
6.6

Room was Tiny! Bathrooms are small and dirty

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 úno 2017
7.1

Good value for a short stay, but not the most convenient or comfortable hostel I've been in. Rooms are small and do not have lockers. If you want to lock anything away, you have to use the lockers in the reception room. There are no individual outlets or lights for each bed. Bathrooms and showers are small and not in the best condition.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
14 úno 2017
9.4

Awesome location and breakfast as a group is so fun for meeting people! Lots of stairs and not many toilets, but sinks and showers in the rooms, which is weird at first but nice. Beds are a bit small but comfortable!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 úno 2017
9.7

가성비 킹 긴 말 필요없다. 그냥 여기서 자라.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.7

Loved this hostel. Staff members were friendly and helpful. Location was good. Facilities were well-maintained throughout my stay. I would highly recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
8.0

En general todo bien, está muy bien ubicado, muy cerca del metro y de la estación Victoria. Lo único que no me gustó es que no tenía wifi porque la señal se cortaba y no me dejaba meterme, estuve toda la estancia sin poder comunicarme con nadie, el resto bien. Tienen dos cocinas abajo, lo que ayuda a ahorrar en algunas comidas y nuestra habitación tenía ducha dentro, además de las que hay fuera. Todas las noches hacen algo, ponen una película o hacen alguna actividad en el salón.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jonmaiden3828
  • Wales, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
8.0

Clean, friendly, hospitable Thanks guys

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 úno 2017
9.1

Muy bueno, pocas duchas eso si. Lamentablemente me toco una pieza con gente desordenada y que roncaba mucho lo que lo hacia desagradable. El staff siempre amable, lo unico que al parecer todos hablaban en frances y entre ellos entonces era dificil sociabilizar, me gusto que tuviera netflix, xbox y una cocina bien equipada. Volveria

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
8.6

beautiful quiet and cosy place , i highly recommend it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
9.1

Great hostel. Great staff! Cheers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.