Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aso Base Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 800 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 800 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2017
10.0

OK I know it is "horses for courses" but I just have to say that I travelled for 10 days in Southern Japan and out of all the places I stayed Aso Base Backpackers was the best in terms of value for money, cleanliness, attention to detail, service and atmosphere! I cannot recommend it more highly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • anjaniebergall4163
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čer 2017
9.7

Aso hostel is very well suitated in Aso and you will miss nothing. The owners are very friendly and put a personal touch in each detail there. We spent two perfect nights there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čer 2017
9.7

Nice Place to stay gor a hiking Trip to Aso vulcane

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2017
9.7

sehr gutes Hostel, sehr angenehme Atmosphäre, hilfsbereite Mitarbeiter, sehr gut ausgestattet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lpicky87
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 kvě 2017
10.0

Excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 kvě 2017
10.0

Aso Base Backpackers is one, if not the, nicest hostel I've ever stayed in. Everything about it is well thought out and suited to any kind of traveler. It's clear to see the owners take great pride in their business; everything is clean and nicely presented. The atmosphere in the shared space is very inviting and the rooms are comfortable. The facilities are all clean and functional. The staff were all friendly and very helpful. It would be very easy to spend a lot of time here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 kvě 2017
10.0

Near the JR Aso station. If i'm not wrong, it is about the only hostel nearby Kurokawa Onsen that's relatively affordable. Facilities were amazing and wifi was stable. Really enjoyed the stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
10.0

素晴らしい 清潔でシャワーもお風呂も綺麗です ところどころにあるイラストもかわいい 店主のセンスがいいのでしょうね 海外のバックパッカーが多いところですが気軽に話したりできます ぜひ時間も利用したいと思います

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2017
8.9

部屋、シャワールームなどとても綺麗でした。共用スペースも広く過ごしやすかったです。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Itálie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
10.0

We stayed only 2 nights, but we appreciated a lot the atmosphiere, the staff, the location. Everything is very well organized and carefully thought. I surely recommend to stay at Aso Base Hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.