Hostelworld.com

Ashton House Hostel

Ceny
mapa
Recenze
5.9
Hodnocení 827 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.6
  • Zabezpečení 6.7
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 6.4
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 4.9
ZAREZERVOVAT
5.9
Hodnocení 827 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.6
  • Zabezpečení 6.7
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 6.4
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 4.9
Ashton House Hostel Located at Ashton House, 196 Corporation Street, Manchester.
Ashton House Hostel
England
Manchester Manchester Ashton House, 196 Corporation Street
59% 827
53.4886583 -2.2386735
Ashton House Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
8.3

Cheap and cheerful Would stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • crafty_stonzi
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 dub 2016
8.3

The staff were very friendly and helpful and the place is in quite a good location, besides that the price for towels was 3 quid with a 5 quid deposit, as I had to leave before 9am I wouldn't be able to get my deposit back either, the kitchen was very basic also

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 dub 2016
4.0

Uncomfortable, not clean

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
20 dub 2016
6.9

Dirty toilet

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
3.1

Toilet and shower room are so dirty.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
2.3

Una mierda, me tuve que buscar otro sin acabar mi estancia.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 úno 2016
6.3

Solo estuve un sábado en la noche ahí y el baño en verdad que era absolutamente un desastre desde que llegue por la tarde, fue imposible utilizar el excusado. Afortunadamente el cuarto que me toco estaba limpio pero no habia los suficientes contactos para recargar bateria de celular, la cocina era mas o menos limpia. Como era sábado me pareció normal el ruido que había.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 úno 2016
5.7

I had a problem while making the reservation here at hostel world, we are supposed to give an advance of a percentage, and arriving to the hostel pay the rest, well, the hostel charged me the complete amount online, which I think you should warn before making a reservation

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 úno 2016
6.0

The location is quite central (15 min walking distance to the city centre). Altogether I must say it wasn't that clean, especially the bathroom. It was very cold as well in the bath room as apparently there were no radiators. The facilities in the kitchen were poor as there were no mugs, the table for eating were quite shaky. I also think the hostel should assign you a concrete bed to avoid people sleeping in the wrong bed. What happened to me as a guy just invaded my bed when I was away.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
2 úno 2016
6.0

People talking & shouting till past 4am. Lights on 9am on the dot, building work started just after. Dorm was ok, toilets smelt horrendous, after that couldn't be bothered attempting showers as I just got up and left.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.