Hostelworld.com

Asakusa Ryokan Toukaisou

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 493 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 493 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
Asakusa Ryokan Toukaisou Located at 2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Asakusa Ryokan Toukaisou
Japan
Tokyo 111-0035 2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku
90% 493
35.7131616 139.7908625
Asakusa Ryokan Toukaisou
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2016
9.7

Excellent! Would return in a heartbeat!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
9 bře 2016
9.1

Lovely place to stay and a great location; It was quiet at night and though the rooms were small, they were clean and provided everything we required.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • andrewk04
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 úno 2016
10.0

I had a private room with double bed and private bathroom. It was very clean and had included towels and soaps. The front desk checked me in after 11pm and he was very helpful and kind. It was a reasonable distance from the train station which was nice, too. Definitely recommend this stay. I thought the price was a great value for the amenities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2016
10.0

Best hostel I've ever been.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 pro 2015
8.0

The place has a strong 80s retro feel to it, but overall was good. We had a twin bed room with ensuite bath, which was overall a bit weird but comfortable and felt like a home. I recommend it! Our tiny bathtub was super.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay and the review. We are so glad that you felt at home. We hope to see you again in the future and appreciate for your support. Toukaisou

  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Světoběžník
  • 40 Recenze
20 pro 2015
8.9

Simple hostel for people who just need a room for the night. Excellent value for money. Would stay there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay and the review. We would like to see you again, too. We appreciate for your support. Toukaisou

  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 pro 2015
10.0

Very good! Affordable and comfortable! And located near a very good sushi place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your stay and the review. It seems you really love our place!! That is our happiness more than anything. We hope to see you again in the fututr and appreciate for your support. Toukaisou

  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 pro 2015
7.4

It's announced like a ryokan but it was more like a small basic hotel but with tatami rooms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2015
8.9
Přeloženo: Google

Malý, ale dobře umístěný Ideální poměr cena / kvalita

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
30 říj 2015
6.9

Not really a ryokan. if you are looking for a traditional ryokan experience, don't stay here.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.