Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Artharmony Pension & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 676 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 676 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
Artharmony Pension & Hostel Located at Jecna 509/12, , Prague.
Artharmony Pension & Hostel
Czech Republic
Prague Czech republic/Prague 120 00 Jecna 509/12
91% 676
50.0751961 14.4233322
Artharmony Pension & Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 lis 2016
10.0

Das beste Hostel in welchem ich jemals geschlafen habe. Neben dem wirklich außerordentlich netten Personal und den sauberen Zimmern muss man wirklich die Atmosphäre in diesem Hostel würdigen. Es wurde sich wirklich Mühe gegeben und das merkt man auch. Ich würde in jedem Fall wieder dort übernachten, wenn ich das nächste mal in Prag bin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 říj 2016
6.0

The place has nicely decorated rooms. Hostel world be warned because hostel world is advertising slightly incorrectly. I selected 6 but turns out on arrival my folder just said 3-14 on it. The last thing I cannot shake is that when I arrived and was being shown to 1 room (didn't end up sleeping there got moved to another) was I could've sworn I saw a bed bug in the storage cupboard. I was very tired but needless to say I've put all my clothes outside in the cold to be safe :/

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Taitox
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 říj 2016
10.0

Hermoso ambiente. Sin bien algunos dicen que está alejado, queda a solo 2 km del centro. Pero sin dudas, praga es para caminarlo, por lo que está muy cerca y se disfruta el camino al centro diariamente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 zář 2016
10.0

Es war eine schöne Zeit in diesem Hostel... Ich hatte sehr viel Spaß mit den anderen Bewohnern. Ich habe gleich Freundschaften mit anderen gemacht. Das Hostel selbst ist sehr Zentral. In der Nähe gibt es viele Möglichkeiten zum Einkaufen oder Essen und Trinken zu gehen. Binnen 5 Minuten waren wir in der City. Das Preis -Leistung Verhältnis stimmt . Das Personal ist sehr freundlich und steht euch 24 Stunden zu Verfügung... Auf alle Fälle komme ich wieder. :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 zář 2016
7.4

Das Hostel ist sehr gut gelegen, die Zimmer sowie die Gemeinschaftsbereiche sind sauber und freundlich eingerichtet. Das Personal ist mehr höflich bemüht als herzlich, aber auch hier gibt es nichts auszusetzen. Minuspunkte: Es ist sehr hellhörig und der Preis erhöhte sich plötzlich um 2€ für die zweite Nacht.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • sergueig
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 zář 2016
9.1

Calme et propre proche du centre. Et très abordable, je recommande!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
8 zář 2016
10.0

Just excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 zář 2016
7.7

++ : calme, propre. -- : au 2eme étage et petit déjeuner dans un autre bâtiment. Si vous souhaitez rencontrer du monde je ne vous le conseille pas

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 srp 2016
9.7

Muy buena experiencia, el personal siempre muy amable se respira un ambiente seguro y relajado. La decoración de las habitaciones es muy especial, y se mantiene una sensación de privacidad aún en habitaciones compartidas. La limpieza es muy buena en las áreas comunes. Me volvería a hospedar aquí!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 srp 2016
8.0

Hostel was located just a short walk away from city centre or a 2 min tram which picks you up right outside the hostel, hostel was very comfortable and homely, you shoukd know that hostel is for both backpackers and families. Staff were fine, hostel rooms were cool and beds were comfortable. Hostel was very cheap and cheerful. The hostel had its own kitchen but no bar, you could however buy deinks at the front desk, altough there are many very cheap offsales in the area

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.