Hostelworld.com

Arnies Backpackers

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 439 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 439 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.5
Arnies Backpackers Located at 63 Fitzwilliam Street (opposite Queens University), , Belfast.
Arnies Backpackers
Northern Ireland
Belfast BT9 6AX 63 Fitzwilliam Street (opposite Queens University)
82% 439
54.5856671 -5.9384322
Arnies Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
5.7

Staff was nice but the man at the reception was not very helpful. He didn't seem to know much at all about Belfast or how to get anywhere. Anytime we asked him questions he looked very confused and would basically say "I don't know" and then not really try to figure out an answer for us. The place was fairly small which was good because it was pretty quiet. There are no lockers to lock your belongings so that man staff member locked our bags in his room...it wasn't a bad stay, just a bit

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 dub 2016
9.4

Very good hostel with amazing staff and a good vibe. Just two small things: the room is small and there aren't many showers / toilets. But it's still a fantastic place that I gladly recommend :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
10 dub 2016
10.0

Possibly the warmest friendliest hostel I've ever stayed in and I've stayed in a lot.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
7.1

Arnie's is a small hostel with the basic necessities covers. It is good located just opposite to Queen's university, 15 minutes walking to the city center. Our room was clean and we didn't have any problem to sleep comfortably. The main problem is the bathrooms... there are only two toilets and two shower, we were 8 people apart from the rest of the people in the hostels, this is not enough at all for the peoplo who is sleeping in the hostels. They should consider to include more bathrooms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
20 bře 2016
10.0

Great atmosphere at this hostel! I would definitely go back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2016
9.1

Muito bom o Hostel. Sem reclamaçoes, super recomendo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2015
6.3

The staff was nice. Belfast is small so you can walk everywhere. The hostel was cold and not heat was turned on after request. For the money, I suppose it was worth it.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2015
8.9
Přeloženo: Google

Opravdu super hostel, personál byl velmi přátelský a vstřícný :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.