Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aristoteles Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 797 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 797 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 bře 2017
8.0

Des lits superposés et une télévision d'une autre époque, une isolation des murs et des portes qui laissent bien passer le bruit. Mais une chambre et du personnel d'étage super sympathique pas trop loin du centre ville d’Athènes ou vous devez traverser un quartier pas très accueillant.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 úno 2017
7.7

저는 2월 비수기에 여성전용 도미토리 4인실에 11유로에 묵었습니다. 청결도는 최상입니다. 원래 호텔인 곳이라 매일 청소와 침구정리 해줍니다. 타월과 비누 샴푸 등도 제공됩니다. 냉장고와 물끓이는 전기포트도 있습니다.호스텔만큼 여행정보제공이 되지는 않습니다. 로비 컴퓨터는 느립니다. 와이파이는 잡히지만 종종 느려질때가 있습니다. 위치는 오모니아 역에서도 꽤 걸어야하고, 고대유적지에서는 20분이상 걸어야하는 거리입니다. 딱히 좋은 위치는 아닙니다. 열쇠가 방에 1개라서 같이 공유해야합니다. 그래서 먼저나가는 사람은 방을 열어두고 가게됩니다. 보안취약점입니다. 샤워기 온도 조절이 옆에 벽에 있어서 불편한 점이 있습니다. 전기콘센트는 침대 바로 옆에는 없고 전기포트 콘센트를 이용해야 했습니다. 호텔방을 도미토리로 이용한다고 보면됩니다. 프린트는 불가능합니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Egypt, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2017
10.0

The place is amazing,clean and nice, the stuff were very helpfull,the hotel was easily reachable and near main square easy to access all public transportation means.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 úno 2017
2.0

No tenian disponibilidad y querian aumentarme la tarifa al triple. Recepcionista mal educado y poco empatico

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2017
9.4

good and cheap

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 led 2017
3.4

Las chicas van las ese compartía el cuarto se llevaron la llave y usaron mis cosas. Al hablar con el conserje y pedir que me de una solución me dijo "paga un cuarto individual". Nunca entraron a limpiar y me gritaron por no devolver inmediatamente la llave de repuesto. La zona donde se encuentra el hotel es peligrosa a partir de las 18:00.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
9.7

The staff are incredibly helpful and kind here (I'm still in the hotel, even though I planned to stay for just a couple of nights). The area seems a little rough, granted, but I'm a single female traveller and have had no trouble at all walking about at night on my own. In 10 minutes you can walk to Exarchia or central Athens, where there's a plethora of great bars and restaurants. I'm in the female dorm: very comfortable and spotlessly clean. Great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 pro 2016
7.4

The location is not the best , is not really close to the metro station you will have to walk a few blocks and if you have luggages not good and also is evry dark around the area at night and not pretty but not dangerous I was by myself and returning to the hotel at night it was ok, the personal ok , breakfast not and if is mot included in the price is nit worth it to pay for it, better go outside, clean bathrooms very small rooms but for the price is ok , I had a good experience in general.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 lis 2016
8.3

Le personnele est wow! Il font vraiment tout pour que nous ayons tout ce dont nous avons besoin! Point négatif; pas de cuisine donc impossible de se faire à manger..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
9.1

Really happy for choose this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.