Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aristoteles Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 767 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 767 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.7
Aristoteles Hotel Located at 15 Aharnon str.Vathi sq, , Athens.
Aristoteles Hotel
Greece
Athens Attica 10438 15 Aharnon str.Vathi sq
77% 767
37.9881808 23.7265205
Aristoteles Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
5.1

We asked the guy about how to reach the airport, and he wasn't helpfull at all. He just said yes or no to our question, when we told him that we were considering taking the metro, he didn't reply anything, and then we found out that there is a special ticket and that the train is only one every fourty mins. Breakfast at 6:30, our departure at 6:35, they didn't even allowed us to take a sandwich without sotting there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2016
7.7

Fint til pengene, man får præcis hvad man betaler for. Ren seng og helt fine, men lidt gamle faciliteter. Morgenmad var inkluderet og til prisen, var det yderst rimeligt. Jeg ville helt klart bruge det igen, til en hurtig overnatning/kort ophold.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 čvc 2016
8.0

Nice clean room, nothing flash but was charming. A kettle is provided which was handy. Friendly and helpful staff. Would go back

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 čvc 2016
8.6

It has all the basic amenities I need. Price is reasonable and is inclusive of breakfast. I will stay in this hotel again next time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • BrendaPasson
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
5 čvc 2016
9.1

It's a very good hostel, close to a metro station and places to eat. It's clean and the rooms are quite comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čvc 2016
7.4

Cheap Price with basic facilities, I will recommend to students or who wanna save money from accomdation:-) however, there is a wifi problem: ( only can connect the wifi in the lobby even you can find the wifi on your floor

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2016
10.0

Very central.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 čer 2016
8.9

Good accommodations - clean and comfortable. The room had mediocre internet, good enough for checking email but little else. Relatively easy to get to via the subway, which was greatly appreciated.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2016
5.7

you pay what you get - Average, an old hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • josephlast
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 čer 2016
7.1

Pretty basic accomodation. Great value for money and friendly staff but perfect for a short stay in Athens

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.