Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arcade-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 207 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 207 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čer 2017
8.9

Zimmer & Sanitärbereich sehr sauber, Parkplatz direkt am Haus, kostenloses W-LAN stabil im Zimmer, Lage sehr ruhig! bis zur City ist ein Stück, aber über S3 (Stellingen) super angebunden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
9.7

Best Hostel I've ever been!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 kvě 2017
8.6

Not too close to the center (need to take the train at 10mins walk + 15mins to get to the center), but clean and comfortable (almost an hotel rather than an hostel). Even though bathroom is shared, my room had a private shower: great. Just slightly on the expensive side, but cannot complain in general.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2017
8.0

Léger problème d'insonorisation des chambres du à des personnes qui regardent très tard le soir le télé (2h du matin) donc pas "top"

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
6.0

The worst part was the checkout, I made a mistake and booked 1 day instead of 2, the staff did not warned me, although I was talking with them in the second day. The woman that did my checkout was very rude, I was trying to understand what went wrong and check my email to see about the stay there , she kept trying to interrupt me, when I realized that I did a mistake, I assumed my error and told her I would pay, but she started to yell, very rude. Will follow her advice and never go back here.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
9.1

Muy buena estancia. Me gustó la idea de tener ducha y lavado dentro de la habitación. Todo limpio y en orden. No estoy segura si el personal habla español. I liked this experience in a cleany room with shower and sink. Ich hatte Spass in diesem sauberen Zimmer mit Dusche und Waschbecke. Alles schön und in Ordnung.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
7.4

Das Hostel empfehle ich gerne weiter. Das Personal ist sehr freundlich und die Sauberkeit ist hervorzuheben. Das Frühstück war reichhaltig. Wer ein gutes Preis-Leistungsverhältnis sucht und kein Sterne-Niveau braucht, ist hier gut aufgehoben. Gerne kommen wir wieder.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
8.9

Lovely room with a shower that we weren't expecting, wifi works well, staff very friendly, parking spaces though I imagine there's not always enough as we took the last one when we came in in the evening

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.