Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aras Ghleann Cholm Cille

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 307 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 307 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
19 zář 2017
9.1

Nice hostel run by amazing hosts. Positive: nice cozy kitchen with a fire place, parking possibilities directly in front of the hostel, very clean. Negative: no possibilities to put your stuff in the bathroom, the blankets in the bed could be warmer, TV in the room didn't work. All in all good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2017
9.4

We had an amazing stay, we didn't want to leave!!! The owners was soooo kind and nice we couldnt ask for a better treatment....

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 zář 2017
10.0

Great place to stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
13 zář 2017
10.0

Very clean, comfortable, cozy hostel with a fantastic kitchen/dining/common area. Beautiful location just outside of Glencolmcille on the backside of Slieve League. Really wonderful to have a private room with ensuite bathroom at the same cost as a dorm room at any other hostel in Ireland. Thanks to Paul and his staff for a wonderful stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2017
10.0

Everything about this place is amazing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 zář 2017
8.9

This is a really quirky place to stay. The rooms are named after places. We had the Vietnam room which is the smallest - so small the bed fills almost all the room, but high up so that you can put your bags under it for storage. The place had a good lively atmosphere. The food in the restaurant was very good, though the beer and wine was a bit pricey - like most of Ireland unfortunately. Location is well away from towns so other pubs etc have to be driven to.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 srp 2017
8.0

Nous avons dormi une nuit dans cette auberge. Les horaires d'arrivées sont flexibles.Nous avons été très bien accueillies.On nous a donné de bons conseils pour visiter les environs. Nous avions une chambre privée, spacieuse, propre. la wifi n'est pas performante. Si vous êtes sensibles au bruit, prévoyez le nécessaire.Les chambres sont mal insonorisees. Dans notre chambre nous avions des velux sans store donc la lumière arrivait très tôt le matin. Nous recommandons mais pour 1 ou 2 nuits max.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2017
9.4

Good base for exploring South Donegal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2017
8.0

Etablissement idéalement situé pour notre séjour dans le Donegal ; accueil très sympathique du personnel et bon rapport qualité-prix.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 srp 2017
10.0

La gentilezza, cordialità, disponibilità e bontà del proprietario hanno reso ancora più piacevole il nostro viaggio in Irlanda. Camera pulitissima, ottima posizione!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×