Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aquarela SP Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 93 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 93 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 úno 2017
9.1

À nice place to stay, close from the subway and the ibiraquera garden. The staff is nice and helpfully, and the hostel is really clean. Just the breakfast is a bit light.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 úno 2017
6.6

Very quiet hostel in a reasonable location. Short walk to restaurants, banks and mini marts. Good wifi. The hostel was clean but doesn't have much to offer. Breakfast was terrible - they claim to provide breakfast which is a couple of [stale] crackers per person with marmalade.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
23 pro 2016
7.7

So much to say...best first,one of the GREAT SP bairros! Best bed, pillow ever, nice modern kitchen, bathroom and comfy outdoor sitting area. I felt very safe there and met 2 or 3 unforgettable people! needs 3 things to make it a first class hostel! I'm a pro hosteler, 6 continents..it needs one person in charge who ad ministers everything, was not done at first, 4 bed room TOO SMALL for 4, men who work there need to be warmer, more friendly with ALL! Breakfast: ALL WHITE FOOD, need fruit!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • pedrohnr4
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 pro 2016
8.0

It's a fair hostel. Not that big though it has space. Facilities ok. Nice location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
10.0

Great place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
9.4

Todo bien! Gente muy cálida! Buena ubicación!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
20 říj 2016
9.4

Excelente albergue que fica muito bem localizado, próximo a estações do metrô, do Ibirapuera e da Av. Paulista. A equipe do albergue é bastante solícita em ajudar e o café da manhã é simples mas gostoso (café, leite, chá, bolo, pão, margarina).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
18 říj 2016
9.1

Quand je partais il construisait une nouvelle chambre prenant sur la salle commune, les lieux communs donc pratiquement inexistant donc bien pour venir y dormir,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 říj 2016
9.1

Eu gostei muito do ambiente do hostel. Todos foram bem atenciosos e gentis. Somente o wifi ficou a desejar, pois ficava caindo o tempo todo mas com certeza voltarei a me hospedar lá e recomendo muito.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 zář 2016
5.7

Staff were helpful enough but zero atmosphere and tiny stingy breakfast. Worst of all, the 8 bed dorm was like a cage for battery hens. Zero space to store your bags and I had a bunk either side of me, literally with a 30-40cm gap either way. I may as well have been sharing a bed with two strangers. Shame as the hostel was relatively clean and in a really good area, whilst São Paulo itself was a cool city. Improve the above and could be a half decent place to stay!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.