Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apollo Bay Eco YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 153 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 153 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
Apollo Bay Eco YHA Located at 5 Pascoe Street, , Apollo Bay.
Apollo Bay Eco YHA
Australia
Apollo Bay Victoria VIC 3233 5 Pascoe Street
94% 153
-38.7589023 143.6686849
Apollo Bay Eco YHA
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
7 zář 2016
8.0

Great base for our great ocean road trip. Facilities were great, but not a great vibe - however we did travel off-peak season. Would recommend it to friends!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
9.7

It was my first stay in eco-hostel, and I highly admire the eco-conscious efforts in maintenance of facilities. I really loved the fireplace in the common room on the first floor, it's truly charming and great for winter evenings. The showers were hot and enjoyable with a huge fluffy bath towel. Could be better if there would be free tea and coffee in the kitchen and some soap in the bathrooms. :( No one wants to travel with teabags, or buy a whole pack of coffee for 1 morning.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
31 srp 2016
9.7

Super Hostel für Great Ocean Road Driver. Nichts zu meckern. Sauberes Zimmer, bequemes Bett. Tolle Badezimmer inklusive Duschen. Schönes Wohnzimmer, nette Terrasse und entspannter TV Raum. Einziges Minus, die PCs funktionieren nicht und WI-Fi gibt es nur in den Wohnzimmern Ansonsten 10/10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 srp 2016
10.0

A fantastic hostel in a great setting and easily affordable. Very clean. Staff friendly and helpful. Highly reccomend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 čvc 2016
9.7

Everything perfect except no wifi in rooms. Super clean and new.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
20 kvě 2016
10.0

very nice place and very nice people, the perfect atmosphere and lots of things to see in the area around.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
13 dub 2016
10.0

Fab Hostel. One of my favourite. Great kitchen facilities. Cute lounge area with a fire. Peaceful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 dub 2016
9.4

Nice hostel. Spacious, although beds could do with individual lamps.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.