Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apartment Sonja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 218 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 218 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
14 čer 2017
10.0

The most helpful hostel I've stayed in. Andrea's dad helped us with booking our next bus journey to Cres (not easy!). Rooms were very clean and secure. Very close to everything with the joy of it being in a quiet area. Would recommend this apartment for anyone looking to stay in Pula!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
10.0

Alles war super! Kann ich nur empfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čer 2017
10.0

Sehr gut! Die Unterkunft ist sehr zu empfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
4 čer 2017
10.0

Very nice hostel, we felt very comfortable. Thank you for the good advices and the lot of help.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čer 2017
9.1

The host is very welcoming! He even spotted up when I was trying to find a parking space on the road and led us to the free parking space instead of the one in paid area. Not only he shows us pula on the map, but also gives us tips and tricks for the rest of the trip in Croatia! Would definitely recommend Apartment Sonja! Thanks for hosting!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
10.0

Great location and the staff is absolutely the best!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 kvě 2017
9.4

Lo mejor: la atención, excelente! Las habitaciones muy limpias y cómodas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 kvě 2017
10.0

Wonderful! Our stay at Apartment Sonja was just wonderful! There's no other way to put it. The place is absolutely comfortable, it is in the center of the city and the host is an exceptionally charming man! We HIGHLY recommend anyone staying in Pula to book a room at Apartment Sonja!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • danielcicerchi7398
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
10.0

Apartment Sonja is a must stay in Pula! The rooms are spacious and comfortable, and there is a terrace to relax, if desired. It is only a few minutes walk to the city center and 20 minutes to the bus station. However, he insisted on driving us to the bus station, which was incredibly generous! There are restaurant, activity, and beach recommendations for your stay so everything is easy to plan. I highly recommend Apartment Sonja!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
10.0

Vom Hostel kann man alles zu Fuß in Pula erreichen. Das Personal ist super freundlich und hilfsbereit, die Zimmer und die ausgestattete Küche waren sauber. Das Hostel ist an einen Innenhof angeschlossen, in dem man in der Sonne frühstücken kann. Ich habe keinen Kritikpunkt und würde das Hostel jedem weiterempfehlen! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.