Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antwerp Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 1536 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 1536 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.1

Nice hostel to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
10.0

Easily the best hostel I've stayed at, the staff were all incredibly friendly and enthusiastic about the city. On both nights I stayed I was up chatting with the staff and other travellers well past midnight which was an incredible amount of fun. I honestly couldn't recommend it any more.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
18 dub 2017
9.4

I really liked this hostel. The owners are very friendly and helpful. Beds are comfortable, nice kitchen, good Wi-Fi. I was only there one night but definitely want to go back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 bře 2017
8.0

This place is great, friendly staff, cute bar and really nice cosy feel and decoration. However if you only have a short trip I might reconsider purely because of the location. I was only here for one night so it was a bit too far from the center and I felt a bit rushed. Great place for a longer trip though if you want to relax and put some roots down!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
9.7

Bloody good time. Staff were amazing, met some really great people, would definitely recommend!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
23 bře 2017
7.7

At first i didn't like the location . it is not in perfect location for a one or two night stay in the city but also it is easy to access the center . It was cold during the night ant the system just worked from 9 pm to 11 pm .the staff are very kind and helpful. That was not a bad experience but in comparison with the hostels i stayed in europe it is very average.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2017
10.0

L'ostello è curato in tutti i dettagli e non manca la pulizia per renderlo migliore. Ero lì per lavoro e la serata trascorsa con John, Lore, o garoto e Mitch è stata strepitosa. Ritornerei il più presto possibile. Grazie 1000 per l'ospitalità. Carmine Signorile

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
9.7

Propre, calme, encadré et très sympa, que du positif à retenir!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 bře 2017
7.7

위치가 좀 찾기 힘든 주택가 사이에있어요. 직원분은 친절하시고 편하고 가족같은 분위기! 조식은 셀프로 맘껏 해먹을수 있고 디브이디도 볼 수 있어요. 샤워기가 분리되어있지 않고 찬물만 나오는게 살짝 흠.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
9.7

J'ai passé une seule nuit dans cette hostel mais c'était top, l'endroit, les gens, l'accueil, le petit-dej, c'était comme à la maison avec plein de monde sympa :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.