Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antony's Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 145 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 145 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 srp 2017
8.6

Excellent place to stay and value for money Free use of washing machine Beds could be a little longer, ok for 1/2 nights

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
7 srp 2017
8.3

with smile wellcoming u with smile forwell u mitting point for all kind of traveller everthing perfect tks Mrs antoy hi reccomendtion

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
5 srp 2017
9.7

Owner/older lady was an absolute doll. Really inviting and such a fun person. Was cool that she just shows you the hostel and leaves you be to do your own thing. But is there if you need her. Place itself is pretty awesome. She overbooked me and my buddy for the dorm so gave us a private at no extra cost with our own balcony. Stayed at two other hostels in odessa, and this one was by far way better than both. No AC, but what backpacker needs that luxury anyway. Fans are provided. Plus cute cat.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 srp 2017
9.7

Warm atmosphere. Really nice place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2017
9.7

Super welcoming!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 85 Recenze
27 čvc 2017
9.4

It was good to stay. No AC, No locker and weak WIFI for dormitory. Staff was very kind. I prefer the fan to AC but open windows mean mosquitoes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2017
8.3

The hostel has a good location. The staff is cool. The hostel has 2 floors, the upper floor is more comfortable and it has a balcony with the view. I don't know why but upstairs is prohibited for boys. It's kind a weird and looks like a discrimination. Rest of is cool.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • louisnorris965823
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2017
10.0

A really lovely hostel, would recommend hugely!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • CIXOsTel
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
20 čvc 2017
5.7

L'auberge en elle même est sympa, petit salon pour partager avec les voyageurs, salle de bain confortable.Lapropriétaire est très très désagréable, j'y es passer 4 jours, elle n'a pas arrêter de gueuler, nous sommes respectueux envers le voisinage, mais chaque matin elle venait ce plaindre du bruit que nous avons fait.. elle gueule parce qu'on boit de la biere, qu'on parle fort même en pleine journée, Antony cache bien son jeu, car au premier abord c'est une femme cool.. elle pourri l ambiance

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 čvc 2017
8.9

Nice palce, good price, they have everything you need.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.