Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 835 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 835 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 srp 2017
8.0

Muy bien ubicado, cómodo, bonito y limpio. Habitaciones amplias. Ofrece café por las mañanas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 srp 2017
10.0

Top! Wir sind absolut überzeugt. Wir haben zwei super entspannte Nächte im Antique Hostel verbracht. Die Lage ist super wenn auch direkt an einer Hauptstraße. Mitarbeiter sind hilfsbereit und immer gut drauf. Absolut empfehlenswert.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • djjsimpson8981
  • Severní Irsko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 60 Recenze
13 srp 2017
6.9

Good hostel, but charged for baggage storage which is a shame as I found most other hostels are kind enough to store for free. Would still stay again

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 srp 2017
9.4

Had just a night's stay there but liked it very much and would stay there again as it has just pros: the whole building's a hostel, large rooms with news furniture, large, equipped,new kitchen, several toilets & bathrooms on the floors, clean everywhere, AC in rooms and great staff and center location -of course. Also quiet athmosphere at night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2017
9.4

Äusserst preiswert,wunderschönes gebäude und top einrichtung, zentrierte lage - sehr emphelenswert

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 srp 2017
6.9

This hostel has the perfect location - right around the corner is tons of night life and restaurants. I also felt very secure due to them handing out key cards to get in. However, the staff was very unhelpful and made me feel uncomfortable, and there was no atmosphere. Whatever. The facilities were just eh. Only reason I would stay again was in I planned to go out the whole time.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
9 srp 2017
6.9

Bathrooms and showers were gross. Showers were cold with no pressure. Rooms were good, amazubg AC. Lovely staff. Lots of steps

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 srp 2017
9.1

Lovely stay kind staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
7 srp 2017
9.1

Really great if you can get one of the rooms with a balcony, specially the lower one C - a grand room with an even grander view !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
7 srp 2017
10.0

Only stayed one night and left early as going somewhere else but enjoyed our stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.