Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1046 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1046 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 zář 2017
9.1

Excelent place to stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 zář 2017
10.0

I loved the place even though o did not stay much time. It feels like home. It's warm, clean, you really feel good when you're there. I would go there again if I pass by ushuaia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2017
8.3

El Hostel esta bien. Los baños podrían estar mucho mejor! Lo mejor: la gente que atiende.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
26 srp 2017
8.6

Good atmosphere, quit good kitchen. About the staff: girl in the afternoon extremely helpful and thoughtful. Guy in the morning didn't help much ....

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2017
8.3

No me encontré las instalaciones del lugar mantenidas como hace 4 años atrás, en la habitaciones doble nunca nos hicieron limpieza.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
10.0

Quando estivemos lá, o pagamento da estadia só estava sendo aceita no dinheiro, ou seja, não aceitavam nenhum tipo de cartão Fechamos todos os nossos passeios em Ushuaia com eles e recebemos uma dica de câmbio ( troca de reais por peso que foi muito vantajosa)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 srp 2017
10.0

Excelente Hostel, todo muy bien 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 srp 2017
10.0

Muy buena atención, el personal es muy cordial, son muy amables y serviciales, atentos. Gracias por la cálida y placentera estadía.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
10.0

Very nice hostel!!! Staff amazing. Very good knowledge about the area, very friendly. Best hostel in argentina so far !!!!!!! Also I had a very nice stay the guests amazing group ;-) I realized they have quite a few repeating customers which is a good sign ;-) If I come back to ushuaia i'll go back there!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2017
10.0

Esta genial el hostel! No falta nada, la cocina es gigante, los baños también, está todo limpio y ordenado! El equipo que hace funcionar este hostel dia a día es la clave. Saludos para Jose, Gus y Jerry, gracias por hacer de mi estadía unas excelentes vacaciones. Vuelvo sin dudarlo!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×