Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Anna houseboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 299 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.9
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.9
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 299 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.9
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
9.7

Spent a fantastic long weekend at Anna houseboat with my boyfriend ! Hosts are very helpful and there's everything you can need. DIY breakfast was complete and very nice. We'd come back for sure if we're coming again in Amsterdam ! Thank you :-)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
10.0

Great location and very hospitable and knowledgable people! Such an authentic and cozy atmosphere! Highly recomended! 👍🏼

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • adonisfigueroa
  • Ecuador, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 kvě 2017
10.0

Anna Houseboat es un lugar fantástico, fue nuestra primera vez en una casa bote y la verdad es que tiene todo lo necesario para tener una estancia cómoda. La cocina es grande, la habitación que tuvimos tenía el espacio suficiente, el baño principal es espacioso y la ubicación es estratégica. En cuanto al baño (donde tienes la ducha), dado que hay 3 habitaciones en total, es muy probable que te toque estar atento para ganar la ducha. Por lo demás es perfecto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2017
10.0

Assolutamente eccellente! L'arredamento è curato fin nei minimi dettagli ed è veramente stupendo. Il personale è molto disponibile e attento a ogni tua esigenza. Tutto molto confortevole. Lo consiglio vivamente! 😍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 dub 2017
10.0

Notre séjour a été très agréable, le bateau est très beau, avec une bonne ambiance et Thijs et Dawn sont très gentils et toujours prêts à donner des conseils.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
10.0

Accueil très chaleureux, Nous avons passé un séjour agréable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 dub 2017
10.0

Such a wonderful and charming houseboat - staying here was a highlight of the trip to Amsterdam! Quiet, lovely room and kitchen space, hot shower, kind and hospitable hosts - could not ask for a nicer time. Thanks Thijs and Dawn!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
9.7

Nous avons passé un excellent séjour à Amsterdam tant par la ville que la Peniche ou nous avons séjournés 6 nuits.la cabine est confortable, il y a tout ce que l'on désire dans les communs et les hôtes sont accueillants et conviviales.j'y enverrais des amis avec plaisir

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2017
9.7

Bester Aufenthalt in Amsterdam. Extrem liebe und fürsorgliche Gastgeber! Wir würden sofort wieder kommen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 bře 2017
10.0

Great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.