Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Andescamp Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 62 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 62 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.0
Andescamp Hostel Located at 615 Huascar Street, Huaraz, Huaraz.
Andescamp Hostel
Peru
Huaraz Ancash Ancash 615 Huascar Street, Huaraz
78% 62
-9.5338021 -77.5323414
Andescamp Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 zář 2016
9.1

Really friendly staff, great advice about trekking, and vey laid back atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
10.0

very nice stay at andescamp, perfect to visit the region thanks to the good advices of Arti. He also makes very good crepes for breakfast (between 8-9 am).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 srp 2016
9.1

Great place to stay, location is prime, the staff are all really friendly, and it's never hard to find someone to talk to about different things to do, or information about treks. Great atmosphere, I greatly enjoyed getting to meet new people in the common areas while cooking, relaxing, ect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
9.4

Buena gente con buena información!!! Un muy buen lugar!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čvc 2016
2.0

Le dieron nuestras camas a otras personas, casi nos dejan en la calle a las 10 de la noche

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • josvach
  • Peru, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2016
8.3

Muy buen Hostel, los chicos que trabajan allí interactúan muy bien con los huéspedes y crean un buen ambiente. Algunos puntos por mejorar son el desayuno (básico) y habilitar el uso de tarjeta de crédito.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
22 čvc 2016
4.0

Een nacht in het hostel verbleven. Personeel is kortaf en hanteert kinderlijke regels in het hostel. Er zijn te weinig badkamers / wc's voor het aantal bedden. Pluspunt is dat ze je wel helpen met het regelen van activiteiten

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
18 čvc 2016
9.4

Great backpacker hostel with gear rental onsite. Internet was a little weak but otherwise a good deal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 čvc 2016
8.0

Nice hostel, relaxed and not too rowdy. Enjoyed my stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
21 čer 2016
4.3

Our room was pretty stinky (like poop) and the windows were glued shut so we weren't able to air it out. There was not enough blankets for the freezing Huaraz nights and we both had to sleep with lots of clothes on. Towels were supposed to be included with the private room but we only got towels on the third day after asking every day. Also there was no toilet paper in our bathroom. The shower had good pressure but was barely warm enough to stand under.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.