Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 2450 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 2450 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 6.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 čer 2017
10.0

good value, staff friendly and helpful, convenient location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 čer 2017
4.9

i do not feel like writing

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
10.0

Great hostel real old San Francisco feel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 čer 2017
7.7

A nice and quiet hostel. Not a great place to hangout with other guests, but if you're just looking for a less expensive way to sleep in San Francisco it will definitely do the job.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
15 čer 2017
6.3

Comfortable stay, however it didn't seem that they washed the blankets. Towels had stains on them and the building is somewhat old. Wifi is okay, but the ventilation of the hostel was not very good. It's priced well for America, but compared to the world, it's expensive.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
9.4

I was staying in a 4 bed mixed room with another friend of mine. We really enjoyed our stay in the Amsterdam hostel. The rooms are quite big and there are lockers for your personal stuff. In the morning you can make your own pancakes, and grab some coffee or tea. The stuff is very friendly and we didn't have any problems during our stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
7 čer 2017
6.9

Good for a couple of nights. The location isn't in the nicest neighbourhood, but within walking distance of the nicer districts. The beds are fine, if a bit unstable and noisy and the corridors smell a bit like cat pee. Breakfast is 'make your own pancakes'. The staff is friendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
6 čer 2017
9.4

It's a good place to stay im SF, great location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • davidbbb
  • Taiwan, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
1 čer 2017
6.6

Just normal

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
1 čer 2017
8.0

I only stayed on a brief stopover but was impressed with the bathroom and polite staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.