Hostelworld.com

Amsterdam Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 2,074 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 2,074 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.0
Amsterdam Hostel Located at 749 Taylor Street, , San Francisco.
Amsterdam Hostel
USA
San Francisco Ca 94108 749 Taylor Street
76% 2074
37.7893090 -122.4120280
Amsterdam Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
8.0

Solo llegue a dormir al hostal, pero me parecio que para mochileros y con ganas de fiesta esta muy bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
8.0

Faucet in room is leaking and constantly dripping

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 dub 2016
7.4

The rooms were clean and there was a nice kitchen, laundry and common area, but it's quite old and you don't get a lot of service, besides a lot of our food was stolen from the common refrigerator. But overall, good stay for a really low price!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
20 dub 2016
5.7

delayed updates, fixes. replace carpet on stairs, paint raw sheet rock. redesign improve kitchen area.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
6.6

It was nice

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
9.7

Bem localizado, perto de tudo. Muito prático.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
10.0

100%recomendable, muy bien ubicado, muy buen trato, excelente ambiente. Parece un hotel de 3 estrllas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
5.7

I did not like staying in this hostel, lukily it was only for one night. Personel was not really nice, not helping at all. I asked for the amtrak station and the person gave me a wrong information. The facilities and furnitures are very old and it seems that nothing is done to improve that. My locker was broken, they offered me to keep my bag at the reception desk but they did not really care about the fact that this was not really convenient for me.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
8.9

loved it. good price i will definitely go back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 dub 2016
9.4

Amsterdam hostel is a good place. If they can fix the bed, it would be perfect.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.