Hostelworld.com

Amsterdam Cribs B&B

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 345 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 345 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.3
Amsterdam Cribs B&B Located at Oude Hoogstraat 7, , Amsterdam.
Amsterdam Cribs B&B
Netherlands
Amsterdam 1012 CD Oude Hoogstraat 7
87% 345
52.3713940 4.8973059
Amsterdam Cribs B&B
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
8.6

Great location - minutes walk from lots of lively areas but on a street which itself wasn't too busy and noisy. Eric was very helpful and knowledgeable about where to go etc. One slight issue was that the bathroom light stopped working halfway through our stay. Overall though the style of the room and its location made for a really enjoyable stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
8.0

We had a nice stay there though the room was pretty small. During our 3 day stay we enjoyed the freedom to smoke inside (huge windows make that possible). In addition the room almost feels like an every day living room. It's located in the heart of Amsterdam with coffee shops and redlight district just a few steps away. Eric was a great host with lots of useful tips to check out.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
7.1

The Lady that welcomed us was a treat. Very welcoming, she gave us a map and told us about all the surroundings. The apartment is very well situated but not easy to find at first. Call the number before you arrive, nobody will be home waiting for you. The stairs are really tricky and small : you need to be in good shape and not having trouble to walk or climb. The room was OK. Although it smelled a lot like cold tabacco and weed. Overall it's perfect for a few nights

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 kvě 2016
9.1

BEST LOCATION. Really nice and big apartment, has anything you need. Nice staff, ready to help with anything. The only problem is that it isnot a typical hostel, but more of a private apartment, so if you look for a place where you can meet other travelers, this is not the place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2016
8.0

Die Gesamtbewertung ist eigentlich echt auper, denn die Frau die uns empfing und alles erklärte war echt total nett. Die Kommunikation war auch gut, damit wir wussten wo wir hin müssen, denn es gibt mehrere Adressen. Absolut top waren: die Lage, die Größe des Appartements, die kleine Küche und dass wir ganz allein waren. Außerdem war wirklich alles ganz gut sauber, es war halt nur ein wenig abgewohnt und man könnte durch Kleinigkeiten ein bisschen mehr machen. Alles in allem aber top!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2016
9.4

Great place to stay in a great location! The host was flexible with out check in times, and was friendly. He gave us the layout of the city and multiple things to do. I would suggest staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
9.1

Muy recomendable, nosotros eramos 4huespedes y nos alojaron en un apartamento muy centrico a 2minutos de la plaza Dam, cerca del tranvia i de la estación central de Amsterdam. Buen clima, buena ubicación, buen trato. Sin duda lo recomiendo si quereis pasar unos dias centricos i comodos!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2016
9.7

Bed was really comfy. Felt like having your own little pad in the heart of amsterdam, easy access to anything you could want. Great for couples. Having coffee facilities next to bed was awesome. Would happily rent and live in the place if I could.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2015
10.0
Přeloženo: Google

Alex byl skvělý hostitel, jsme dorazili později, než se očekávalo, a on nám laskavě dal výzvu, aby se ujistil, že jsme dorazili bezpečně. Ačkoli to bylo pozdě večer, vzal oddechový čas vysvětlit vše, co nám umožní, aby co nejvíce z našeho zájezdu. Ubytování sám byl v dobré lokalitě a měl dostatečné zázemí, další deky a ručníky byly také což bylo hezké přihlédnutím k chladné počasí listopadu. Rádi bychom určitě zůstat tady znovu.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.