Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, New York, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 2079 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 2079 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • luciogentile487
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2017
8.6

Lugar agradable, buen desayuno. Lo único malo es que no tiene ascensor y te puede tocar subir y bajar las valijas por la escalera. Nice place, great breakfast. No elevator.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
9.7

Great hostel - good location and they supply AMAZING breakfast!! Really clean and lovely staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2017
9.1

Cute hostel with awesome breakfast! Rooms are not big, but absolutely clean and enough for a short stay. Thanks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 zář 2017
8.6

It's a good location to most things. Breakfast spread was AMAZING! Check out time is a little early at 11. Not too fun of a gathering area anywhere but cute accommodations and clean showers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
9.7

Auberge super bien située, avec un petit déjeuner en abondance! Très précieux à new-york vu le prix de la nourriture. Propre et accueillante. Certes on entend les bruits de la rue mais je pense que c'est partout pareil dans manathan. On recommande à fond.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
8.0

Frühstück war absolut genial!!!! Ansonsten für ein Hostel wohl normal: Zimmer erwartungsgemäß eng und nicht gerade zum Wohlfühlen, zum nur-drin-schlafen reichts. Badezimmer alt und Duschvorhang schimmlig, aber ansonsten alle Gemeinschaftsräume immer sauber geputzt...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 zář 2017
9.7

Amazing hostel! Great location, within walking distance to subway and major attractions. The best breakfast you will eat. Small room but that is to be expected. One thing I noticed was how clean it was. I really enjoyed my stay here and when I travel back to New York, this is where I will stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 zář 2017
6.9

American Dream hostel was perfect for two nights in NYC. Located right on third ave close to bars and restaurants. Easy check in, beds were fine, AC worked, etc. Better price than you will find in most hotels in NYC.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
30 srp 2017
9.7

My boyfriend and I stayed here for a few days in New York. I liked how close it was to the subways and the park. Great if you're visiting the colleges nearby. There are many conveniently located food options and restaurants and the community kitchen was always stocked with breakfast food and snacks. There were multiple showers on every floor making it easy to find a shower when I wanted. Overall a good value.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 srp 2017
10.0

Es ist das beste Hostel, dass wir bisher auf unseren Reisen durch die Welt, hatten. Die Lage ist perfekt. Rundum gibt es viele kleine Bars und Restaurants. Ebenso ist die Metro nur zwei Straßen entfernt. Das Personal ist sehr nett und hilfsbereit. Gleich am ersten Tag ging unser Adapter nicht. Wir bekamen sofort drei Adapter und einen Föhn! Die Zimmer sind für New York groß. Das beste zum Schluss: das Frühstück! :) Es gibt einfach alles von Donuts, Bagels, Toasts, Müsli und frischem Obst! TOP!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×