Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 399 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 399 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2017
9.7

Nous étions deux voyageuses, l'une d'entre nous a trouvé le séjour parfaitement parfait ; l'autre s'est quand même sentie mise à l'écart par les autres voyageurs, du fait qu'elles ne faisaient pas le chemin de Compostelle. Cela ne nous a pas empêché de sortir boire un verre avec deux autres filles de l'auberge. Cette remarque n'est pas du tout du fait de l'hôtelier, car l'auberge était absolument parfaite : propre, neuve, confortable, équipée, chaleureuse... comme à la maison.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 kvě 2017
10.0

I stayed here with my friend after 3 days on the Camino. We loved this place! The hostel was so cosy and clean and all the staff were incredibly helpful and friendly. Thank you Hugo for letting us leave our bags and chill out for a few hours after we mixed up our train times to Barcelona. We will definitely be back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 kvě 2017
10.0

beautiful hostel, comfy beds, shutters to keep the light and noise out while sleeping, lounge and outside terrace are really nice and a great place to relax and meet people. Good price for Spain. One of the nicest hostels I've stayed in so far.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2017
10.0

Todo perfecto, nos atendió una chica al entrar y un chico al salir y ambos super amables y agradables, la verdad es que de 10, les felicito. Todo limpísimo, el desayuno muy bien, si vuelvo por Iruña/Pamplona ya sé que volveré ahí!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rominadella9477
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 dub 2017
10.0

Muy bien ubicado, cerca de la terminal de autobuses y el centro histórico. Personal muy amable y atento. Es muy cálido el hostel y muy bonito. Volvería sin dudas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 dub 2017
7.7

Im grossen und ganzen alles ok

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
23 dub 2017
10.0

Cuidan mucho los detalles en la decoración lo cual te hace sentir en como en casa, mi habitación privada además de hermosa estaba súper conformable, definitivamente regresaría ahí.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 dub 2017
10.0

The best hostel I've ever stayed in. So clean. Great terrace. Free breakfast. Friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • HomeMakina
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2017
10.0

Personal super atento y preocupado, éramos 6, la habitación tenía suficiente espacio para todos, muy limpia y con las camas bastante cómodas. Zonas comunes como baños, cocina, salita y terraza ordenadas y limpias. Sólo podemos decir cosas buenas porque nuestra experiencia ha sido muy positiva, 100% recomendable si necesitas pasar por Pamplona.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
27 bře 2017
8.3

Very sociable! Until 4am. People partying in the lounge keep the whole hostel awake and staff didn't stop the inconsiderate school kids. But I expect another time it would be a great place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.