Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 364 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 364 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.8
Aloha Hostel Pamplona Located at Calle Sanguesa 2-1ºpiso, , Pamplona.
Aloha Hostel Pamplona
Spain
Pamplona Navarra 31003 Calle Sanguesa 2-1ºpiso
93% 364
42.8123337 -1.6427178
Aloha Hostel Pamplona
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Bolivia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 pro 2016
8.6

Muy buena ubicación, el personal es extremadamente amable, te hacen sentir muy cómodo, buena relación calidad-precio, sin embargo no puedo imaginar como seria el hostel lleno, ya que los banos son pocos para la cantidad de camas, la heladera y la cocina super pequeñas.... aunque se tiene todo lo necesario para cocinar. El hostel estaba casi vacío cuando me quede en el, por lo que me la pase muy bien y muy comoda

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • florubio
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 říj 2016
10.0

Excelente la gente!. Me sentí como en casa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 říj 2016
10.0

Very nice stylish hotel in a classic old building.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 říj 2016
10.0

Only stayed one night in Pamplona but would have loved to stay longer. This hostel is awesome - clean, chill, beautiful terrace

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 říj 2016
10.0

Aloha hostal is spotless, the staff are friendly and super helpful. They recommended great spots for tapas and helped with details like booking my train ticket. I was booked for one night and ended up staying three!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 zář 2016
10.0

Great facilities great English speaking staff, clean, comfortable, milk and juice provided which was great for dad and I as we travel with cereal usually. We stayed here to start our Camino, and we came back here at the end of our Camino because dad flew out of Pamplona. (Don't know why! Could have flown out of Santiago) anyhow, highly suggest staying at this hostel as I would go back there if I ever was in Pamplona again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 zář 2016
10.0

Lugar inmejorable, mi segunda vez en Aloha, todo superbien. Muy atentos. Very good!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
25 zář 2016
9.7

Perfect! Was already my second time in this hostel and for sure not the last one.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 zář 2016
8.9

Nice hostel, very cosy and clean. Good location, you can walk anywhere. Would reccomendation

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
9.4

Hugo made all the difference. He so friendly and helpful. Kitchen and clothes wash facilities are a bit small and limited but I would definitely recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.