Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 459 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 459 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2017
10.0

Really good Hostel. Great welcome from staff. Good information given for eating places. Parking difficult, but outweighed by proximity to city centre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • reiid
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 zář 2017
10.0

By far the nicest hostel I have ever stayed in. Beautiful place, nice light rooms, good kitchen and a gorgeous balcony. Staff are very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2017
10.0

Stay was very nice. We did have difficulty finding the hostel. For us if you would have said next to Dominis Pizza we would have found it right away!!!! Thanks for s lovely stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
1 zář 2017
8.6

Nice hostel, good atmosphere and the owner is very friendly. The breakfast is really yummy. Only little critisism i have is that the bathrooms were a bit small. The rest was good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
1 zář 2017
10.0

Aloha è un ostello piccolo ma delizioso. Ben arredato, confortevole e con un sacco di servizi inclusi un balcone rilassante x la bella stagione. Mi sono trovata d'incanto, c tornerò sicuro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2017
9.4

Really great hostel. We booked a double room really big and super comfortable. The guy at the reception was super nice and helpful. Everything look new and the whole hostel is really clean. It looks much more like an hotel than an hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lychterholdings3664
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 srp 2017
8.6

Cool place , nice staff ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2017
8.3

The hostel was very clean and beds were comfy. However with no aircon of fan it got very hot in the rooms. Hostel doesn't have much activities to offer you, so you don't meet a lot of people. Aloha was in the perfect location for sightseeing and main square where you could find an array of food choices.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 srp 2017
9.1

Bon accueil,cuisine à disposition appréciable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Světoběžník
  • 41 Recenze
15 srp 2017
9.4

Sehr sauberes und familiäres Hostel mit Dachterrasse. 5 Minuten von der Busstation und 2 Minuten vom Supermarkt entfernt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×