Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha Hostel Pamplona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 388 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 388 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
23 dub 2017
10.0

Cuidan mucho los detalles en la decoración lo cual te hace sentir en como en casa, mi habitación privada además de hermosa estaba súper conformable, definitivamente regresaría ahí.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2017
10.0

The best hostel I've ever stayed in. So clean. Great terrace. Free breakfast. Friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • HomeMakina
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2017
10.0

Personal super atento y preocupado, éramos 6, la habitación tenía suficiente espacio para todos, muy limpia y con las camas bastante cómodas. Zonas comunes como baños, cocina, salita y terraza ordenadas y limpias. Sólo podemos decir cosas buenas porque nuestra experiencia ha sido muy positiva, 100% recomendable si necesitas pasar por Pamplona.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 bře 2017
8.3

Very sociable! Until 4am. People partying in the lounge keep the whole hostel awake and staff didn't stop the inconsiderate school kids. But I expect another time it would be a great place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2017
10.0

The hostel is in a great location. Place was clean and the staff are very nice. They also tell you things to see and do in pamplona. There is also a good social area for people to eat and chat.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
10.0

El hostal esta genial, luminoso, habitaciones para estar con tus amigos y amigas muy bien organizadas, salón común muy espacioso con terraza para disfrutar del desayuno que te preparan cada mañana. Lo único que solo hay dos duchas de cada sexo, así que si vais un grupo grande de personas tardaréis más. Por todo lo demás genial, en el centro de la ciudad (a 3 minutos de la Plaza Castilla y ayuntamiento. %100 recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ABWheatland
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
10.0

This place is as chill as they come, it's quiet, relaxing, a good place to hang out if you like the peace. Really close to the old town, easy to get to. Loved it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
8 bře 2017
9.4

バスステーションから徒歩5分以内。旧市街へのアクセスも良くスタッフも親切。施設はとても綺麗で8人ドミトリーでしたが広さも充分にあり、ゆったりと滞在を楽しめました!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2017
10.0

The hostel was very nice and homey. The patio is beautiful to sit in the sun. The breakfast was good and the location is perfect. The staff was really nice and helpful. I wish I could have stayed longer

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
10.0

Aloha Pamplona was a perfect 10 on every level. This was my first experience staying at a hostel and I couldn't have been any more impressed. Hugo was so friendly and welcoming I hardly wanted to leave. I will definitely be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.