Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 3841 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.1
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 3841 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • lupaz
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 čvc 2017
7.7

El hostal no es muy limpio, los baños no son muy limpios pero para el precio esta bien, es muy antiguo pero su ubicacion es excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2017
5.1

Don't be fooled by their advertisements. It is a 30+ minute walk to any of the major sites. Room was dirty, the sheets were dirtier. Wouldn't reccomend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2017
4.9

호스텔 전체적인 분위기는 나쁘지 않아 보였으나 샤워실 정말 별로임 수압이 너무 낮아 제대로 샤워하는 기분이 안들고 청결 상태도 엉망임 배정된 방 들어가자마자 노숙자들 한테 나는 악취가 났음 같은 방 남자한테 나는건지 잘 모르겠으나 수차례 요구 끝에 방 바꿔줌 시트커버는 있는데 이불 커버가 없어서 혹시나 했더니 역시나... 베드버그 같은 거 엄청 물렷음 위치빼고 좋은거 없음 조식도 별로

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čvc 2017
5.1

Le seule bonne chose c'était l'emplacement.La sécurité pas assez car on doit laisser les valises dans la chambre sans option de la garder dans un endroit sécurisé, il existe juste des petits caises avec des cadénas à l'accueil mais juste pour des documents ou des petits affaires. Le personnel pas top, on m'a donné le même lit avec un autre fille et le gars s'enfutait pour ça et pour n'importe quel souci qu'on nous arrivait La propreté c'était pas la meilleur surtout aux toilettes et duches

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 čvc 2017
6.9

Internet wasn't working at all.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čvc 2017
6.3

Las duchas son mínimas y la cocina bastante sucia y con heladeras muy chicas. El resto aceptable. No se igualmente si volvería al mismo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2017
2.9

It is not near to any attraction specially Eiffel Tower. No ventilation.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • bvarela2011619
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 čvc 2017
8.9

It was a nice place to stay, met a lot of interesting people, but the price per night was a little expensive, nevertheless a great place to stay!!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2017
7.7

No dejan dormir en las noches. Fue la primera vez que nos quedamos en un hostal asi que esta fue nuestra impresión. No es nuestro tipo de lugar. El precio es muy caro comparado con lo que es. Hemos pagado muchísimo menos por lugares que parecen hoteles. Queremos pensar que es por el lugar donde estaba. Muy cerca de todo, nos fuimos caminando a la torre. Hay una chica muy atenta y otra que no sabía mucho de recomendaciones y eso pero queremos pensar que era nueva. A pesar de eso nos trataron bien

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2017
6.3

I give this place 6/10. It's in a good location, close to many things my partner & I wanted to see. The 2 of us stayed in our own private room: twin bunk beds. Not romantic but ok! Shared shower & toilet with floor. Clean but claustrophobic and needing new paint on doors. BIGGEST ISSUES: 2x we returned from long days to our door OPEN. We bolted it every time we left but returned to it ajar. Staff blamed cleaning crew and seemed apathetic. NOT OKAY. Nothing stolen. Outlets did not work in room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.