Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 3,589 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 3,589 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.6
Aloha - Eiffel Tower Hostel Located at 1 Rue Borromee, 75015 Paris, Paris.
Aloha - Eiffel Tower Hostel
France
Paris 1 Rue Borromee, 75015 Paris
72% 3589
48.8414043 2.3050904
Aloha - Eiffel Tower Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
8.6

Spent the weekend in Paris and really only needed somewhere that was clean and had a comfortable bed as we were out exploring the city the rest of the time. With this in mind, Aloha was really suited to our needs and didn't have any issues. :-)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 led 2017
6.9

Good location but the rooms are compact. You can hear from next door.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 led 2017
9.4

la douche est ridiculement petite sinon bon petit dejeuner cuisine cool pour se preparer un repas

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
7.7

The hostel is warm. They have free croisants, breakfest, good internet, kitchen (that could be cleaner), the rooms are warm and clean. The bathrooms are okay, but could also be cleaner. The location is ok (30 min by foot to Eiffel Tower or 20-25 min by metro to all the most popular attractions). The stuff: I liked 1 out of tree receptionist. The first one was acting like they are 'sick' of doing their job and the last one didn't say hi nor bye when we left.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
8.0

Other than the horrendous color scheme in our room we had a fantastic stay at the Aloha Hostel! The staff was great and it was very close to a metro stop. I would return to this Hostel if I'm Paris again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
2.9

Mau atendimento. Não fala também espanhol. O atendente (mulher) não gosta de brasileiros. Não recomendarei para meus amigos.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
4.0

Hostel nojento , atendimento péssimo na parte da manhã por uma francesa e as camas nojenta . Nunca mais fico neste hostel .

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
7.1

Rooms good, showes small and not great. Good overall hostel for a stay in Paris as it's very safe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
30 pro 2016
8.6

El personal muy amable, la ubicación es buena y en un barrio amigable. No es el mejor desayuno pero no es malo. Las habitaciones no tienen locker ni lámpara personal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
3.7

Es un sitio sucio. Pequeño, no tienes donde poner tus cosas. Las cortinas de los baños con moho. El peor sitio en el que he estado. Puede que alguno diga que no se puede pedir mucho por el precio. A estos les digo que pase allí dos noches y verán. Desayuno malo. Un asco

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.