Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aloha - Eiffel Tower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 3646 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 3646 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • juniormorr
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
4.6

I really don't recommend this place! The bathroom and the toilet was really, REALLY dirty, almost impossible to take a shower. You can't control with you want hot or cold water because the shower was broke. You can see mold inside the rooms and inside the bathrooms. They don't have plugs near the beds, and it's really difficult to charge somenthing. The only good thing is the location and the breakfast, but you have to wake up early, because you just have 1,5 hours to have breakfast.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 bře 2017
4.0

Bonjour, le soir de ma première nuit, après être rentrée du souper, j'ai demandé à être transféré dans une chambre privée. Puisque j'avais déjà payé pour les 3 nuits pour le dortoire, le jeune homme de l'accueil n'a jamais accepté que je paie la différence entre les deux chambres, il voulait que je paie les deux chambres en entier puisque j'avais réservé déjà. La nuit, vacarme incroyable fait par les clients et rien n'est fait pour les empêcher de réveiller tout le monde. Mur en carton !!!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 bře 2017
10.0

merci très sympa !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 bře 2017
4.3

La primera impresion que da el hostel es de un lugar sucio. El olor es indisimulable. El personal se porto bien, pero es un ambiente que no recomiendo si lo que buscas es pasar un buen rato. La ubicacion no es mala ya que a 10 cuadras esta la Torre Eiffel. Los baños son asquerosos. No recomiendo para nada este hostel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2017
8.3

me gusto. en la recesion son personas maravillosa y que me ayudaron banda..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Glaucomestre
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
8.3

Pretty nice, well located...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 bře 2017
5.4

Banheiro em péssimas condições, local de banho muito pequeno, sem espaço para você se mexer. Não existe ducha, apenas um jato de água, sem controle de temperatura!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2017
9.1

Really helpful and friendly staff. Luggage is secure and free lockers are a plus for small valuables. Room was clean upon arrival. 24 hour service was also appreciated due to our very late arrival. Overall great stay for a couple nights in Paris.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 bře 2017
10.0

Excelente lugar sin duda mi estancia fue muy comoda , volvería al lugar .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2017
9.4

Excelente hostel muy buena atención, ubicación prefecta ambiente ideal para el que quiera descansar y para el que quiere hacer amigos 😄 volvería sin dudarlo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.