Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

All Days Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1162 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1162 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
8.9

Atendeu bem às expectativas

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2017
8.9

L'accueil ainsi que les services sont très bien. Le personnel est très agréable et de bon conseil. La seule chose qui nous a dérangé: la 1ère nuit, nous l'avons passé dans une chambre avec une moquette qui sent mauvais. Le lendemain, nous avons pu changer de chambre et tout s'est bien passé par la suite. Nous recommandons cet auberge.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 čvc 2017
9.1

Bon rapport qualité-prix. Proche du métro et de Yonge street. Quartier gay accessible à pied. Très propre + air conditionné.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 čvc 2017
10.0

Excelente lugar si lo que buscas es un ambiente relajado, limpio y tranquilo para vacacionar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2017
7.7

Buen hostel, no muy lejos del centro andando y bien comunicado con transporte público con el aeropuerto y las estaciones de tren y autobuses. Limpio (aunque podría estarlo más) y barato, ideal para la gente que pasa el día fuera y sólo pisa el hotel para dormir y ducharse. Cama cómoda y buena señal de internet. Mucha información sobre actividades y mapas en la entrada. Totalmente recomendable, volvería seguro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2017
10.0

I highly recommend this hostel. I'm impressed with the cleanliness and the facilities. Totally worth the money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 čer 2017
4.6

We booked a double for 3 nights. Our room was smelling so much, we couldn't stay in there without AC on. Kitchen was fully equipped and nice. Staff is just there. No interrests in their guests.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
10.0

The All-Days Hostel in Toronto was really great. Booking online was quick and easy, and very well-priced for the value and location. Felt secure and the staff helped us with luggage storage and room access. After that we had a nice quiet stay, with clean beds, washrooms and showers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 kvě 2017
6.9

Quite far from most attractions though subway is nearby. Supermarket right out front. Didn't accept Visa cards. Good wifi and $5 to use washing machine and dryer with washing powder which was good. Bathrooms good in number but mould on shower curtain, no floor mat, no hand towels. Rooms ok, beds very firm and covered with noisy plastic protectors. Staff not often present and no real activities/events.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
9.4

The hostel was spotless and rooms really comfortable and tastefully decorated - takes hostel living to a whole new level!! About a half an hour walk into the main town but only 2 minutes from the subway. Also very easy to access from the airport. HIGHLY RECOMMEND!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.