Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alice Lodge Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 900 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 900 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
8.0

Kommunikation mit den Mitarbeitern im Voraus ist sehr zuverlässig. Bei später Ankunft und Abreise auch kein Problem, wenn man vorher kurz Bescheid gibt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 čvc 2017
8.6

Schöner Aufenthaltsbereich, leider bei voller Belegung Engpässe in Küche und Sanitäranlagen. Zimmer sauber und großzügig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2017
10.0

Nice relaxing hostel. Friendly and helpful staff. Clean and good value for money. Walking distance to all main spots in Alice Springs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 čvc 2017
8.6

Lovely hostel! Free wifi works really well! Friendly atmosphere. Kitchen is quite small but free breakfast was appreciated!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2017
9.7

Nice small quiet hostel. A small walk from the main town but easy to get to. Clean bathrooms and kitchen which is always good. Friendly and helpful staff. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
8.6

I would go there again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
12 čer 2017
8.6

Lovely place. There were blankets in tv room which was so nice in winter. Also heater was in room. Wifi worked.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
9.4

Lovely staff on Check in and check out, was able to leave luggage when we were on our tour which was super helpful. Had a heater in our room which is like the biggest luxury ever. Free breakfast from 4am, free tea am coffee and probably the comfiest hostel bed I have been in! It does say it's about about five minute walk to the centre of alice, I would say fifteen minutes and at night I'm glad I wasn't about lone but other than that great stay! one of the best hostels Ive stayed at so thanks!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 kvě 2017
9.4

Great place to stay! Very helpful and friendly staff! Clean rooms, very comfortable beds, and lockers with padlocks in rooms! Breakfast is out and ready if you have a super early tour the next day! Would definitely stay here again!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 kvě 2017
8.9

Uns hat das Hostel sehr gefallen! Alles sauber und free Frühstück! Mitarbeiter sind sehr nett. Kostenlose Gepäckaufbewahrung, wenn ihr Touren macht. Die Zimmer sind auch einwandfrei und da das Hostel nicht so groß ist, ist es sehr angenehm. Am Pool kann man sich sonnen und entspannen. Es gibt einen Computerraum mit TV und Büchern. Supermärkte sind nicht weit entfernt sowie Restaurants und Bars.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.