Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alice Lodge Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 841 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 841 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.6
Alice Lodge Backpackers Located at 4 Mueller Street, Alice Springs, Alice Springs.
Alice Lodge Backpackers
Australia
Alice Springs Northern Territory 0870 4 Mueller Street, Alice Springs
78% 841
-23.6993145 133.8884067
Alice Lodge Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2016
6.6

Ik had een privekamer geboekt welke niet goedkoop was in vergelijking met andere hostels. Het was er niet bijster schoon en het matras had zijn beste tijd gehad. Toen ik de lakens aan het einde van mijn verblijf eraf haalde was ik blij dat ik dit niet vantevoren gezien had. De afstand naar het centrum was prima te lopen. Het personeel was aardig en hielp daar waar nodig.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 srp 2016
10.0

This is a great hostel. The two dudes running it when I was there were very helpful. It's just the right size for a hostel in my opinion. The open patio/eating area near the pool creates a nice vibe. There's a cat too which makes this hostel "purrfect."

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 srp 2016
7.1

Ein kleines Hostel mit zwei Toiletten und 4 Duschen für alle. Nahe am Stadtzentrum (8 Minuten zu Fuß). Achtung: Rezeption ist ab 7 Uhr abends nicht mehr besetzt, man steht vor geschlossenen Türen und es ist etwas aufwendiger sein Zimmer zu erhalten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
9.1

This hostel was in a good location with friendly staff, comfy beds and a quiet environment. We stayed here for 2 nights either side of a trip to Uluru, the 1st night the bathrooms were really clean, the 2nd night they were not atall and we were not impressed! We didnt use the kitchen the 1st night but did the 2nd to find it in good need of a clean and especially clean tea towels which were seriously un hygienic. A shame as the overall experience especially our first night was great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 srp 2016
8.3

Un peu éloigné du centre ville mais compensé par un très bon accueil

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2016
9.1

Very kind staff, good free breakfast, clean room, overall good backpacker!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
3.7

Inform guests how the room can be heated. I froze for two nights. Inform guests about towel hire - I had to buy one in town. Facilities not up to standard.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 srp 2016
7.1

Dieses Hostel ist alles in einem ganz gut mit sauberen kleinen Zimmern. Es gibt zudem gratis Frühstück und ein Tor mit Pin. Die Duschräume sind Dauer geöffnet, was zu einer immensen Kälte führt. Allerdings waren wir auch im Alice Secret, was wir eindeutig von der Atmosphäre vorgezogen haben. Die Lage beider Hostels ist nicht allzu gut, nachts (ab 19 Uhr) geht man durch viele leere Straßen - rückwirkend hätten wir lieber ein Hostel im Zentrum nehmen sollen und das Taxigeld gespart.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 srp 2016
7.4

Nice place with good value private rooms. The showers could do with a cleaning and they dripped constantly. About a 5 minute walk into town but not too bad. Would happily stay here again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • plundsl
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
1 srp 2016
8.0

Nice little hostel. Good beds and fine facilities..;) Only 3 toilets, only complain..:)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.