Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ålesund Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 211 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 211 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2017
9.4

overall Is clean and shower is good. good value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čer 2017
10.0

It's a really great hostel. Good location, washing machine and dryer, kitchen below and lockers too. Can't explain expect more

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lenahuth1246
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2017
10.0

One of the best hostel I ever stayed in. Everyone makes an huge effort that your stay is comfortable. The rooms are super clean and decorated with love. To me no wishes stayed open. I would recommend this hostel at any time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
8 čer 2017
10.0

Super friendly and helpful staff! Clean hostel! Great place! The only negative is that the security lockers are a little small. Would stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
6 čer 2017
9.4

Great hostel, ideally located in Ålesund. The free breakfast is great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2017
5.1

Manche Gäste haben ständig die Türen offen gelassen, sodass jeder hätte ein und aus gehen können. Die Austattung in Küche und Bad war schlecht. Das Bad unterteilt sich in Dusche und Toilette mit Waschbecken extra, was sehr umständlich ist. Zudem ist es sehr eng und man hat keine Ablagemöglichkeiten für seine Sachen. Beim Frühstück hätte es mehr Auswahl geben können.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 kvě 2017
9.1

Really nice hostel, clean, great locatiom and good breakfast included. Reception only opened from 16:00 to 22:00. Had to wait around even though i saw a member of the staff who didn't help me at all.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
10.0

The room and also the shared bathroom and kitchen were clean. I could even wash and dry all my clothes there (no fees) before I continued my travel! The breakfast has everything one need to start the day right. I was very satisfied. Good value for money (esp. for norwegian prices).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 kvě 2017
7.1

This place is located in walking distance from everything. The room was okay as were the bathroom facilities. Staff was friendly. Nothing super special about it, but it works.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 kvě 2017
8.9

O hostel é ótimo com uma cozinha muito boa, banheiros limpos, e um ótimo café da manhã incluso. O dono é muito simpático e tenta ao máximo te ajudar com suas opções de turismo. A localização é a melhor possível!!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.