Hostelworld.com

Alegria's Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1,030 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1,030 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
Alegria's Hostel Located at Calle 9 # 02-13, , Bogota.
Alegria's Hostel
Colombia
Bogota Calle 9 # 02-13
87% 1030
4.5936345 -74.0720665
Alegria's Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
10.0

Waren sehr zufrieden mit dem Hostel. Gute Lage und die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit. Alles sehr sauber! Wir kommen gerne wieder.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • olepottier
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 dub 2016
8.9

Charmante auberge typique de la ville de Bogota situé en plein cœur de la Candelaria. Viviana est une superbe hôte qui entretient parfaitement le lieu et Ruben est un homme très chaleureux ! Nous recommandons la chambre au 1er étage, très lumineuse avec vue sur le patio et les toits de la capitale.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
20 dub 2016
8.6

Good location with nice staff. Unfortunately they only speak Spanish which made things a bit hard.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
13 dub 2016
5.7

Pros: -great location -friendly staff -beautiful building and interior Cons: - the beds are really uncomfortable, instead of buying one good mattress they put two bad ones on each bed - as soon as you sit on the bed, the sheets are off -they were doing serious painting all the time, without any info so you would touch the door and it was painted, they should close the parts of the hostel for that -beds blocking the door to the dorm -not enough bathrooms -really bad lockers!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
10 dub 2016
9.4

Good Location, very nice stuff, clean. Breakfast could be better.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 dub 2016
7.1

The hostel is an ok place to stay, we loved the dogs, not much atmosphere and only 2 showers and 3 toilets for the entire hostel. Make sure you can speak some basic Spanish too as staff don't seem to speak an English.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fleurrose
  • Švýcarsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
9.1

Unser Aufenthalt im Alegria Hostel war spitze! Die Mitarbeiter waren immer sehr freundlich und haben das Hostel stehts sauber gehalten. Die Reception war immer belegt und sie haben uns stets freundlich und hilfsbereit Auskunft gegeben! Einmal hatten wir kein warmes wasser in der einen Dusche und das Wifi hat eine ganzen Tag nicht fuktioniert. Uns hats überhaupt nicht gestört weil wir finden das gehört dazu:) Wir würde sofort wieder dort hin gehen!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 dub 2016
9.7

Great hostel. The staff were super friendly, happy to give advice and explain things. The beds were super comfortable, with great blankets. The coffee in the morning was delicious. Highly recommend Alegria, and would gladly go back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 dub 2016
8.0

Ostello semplice e spartano ma con tutto il necessario per ttascorrere al meglio qualche giorno a Bogota.Il Personale è super gentile e ti aiuta in qualsiasi occasione. Piacevole soggiorno di 3 giorni. Consigliato per i viaggiatori zaino in spalla.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ryanwatt21
  • Skotsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 bře 2016
7.7

Overall our time at Alegria's was decent. Staff were very friendly, place was kept pretty clean and the location was handy for a lot of the museums. It should be pointed out that the photos on hostel world are seriously old so dont book if you are solely going by the photos. The hall outside our room leaked heavily when it rained, as well as our bedroom, whenever it rained which was every day. This meant the red varnish/paint used on the floor came off on our clothes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.