Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel San Jose

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 164 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 164 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.2
Aldea Hostel San Jose Located at Calle 28 y Av.Segunda, frente a Sala Garbo, Casa E, , San Jose.
Aldea Hostel San Jose
Costa Rica
San Jose San Jose Calle 28 y Av.Segunda, frente a Sala Garbo, Casa E
77% 164
9.9343374 -84.0920591
Aldea Hostel San Jose
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 led 2017
8.9

Muy buen hostel, lo unico que faltaba era el desayuno. Es tranquilo igual.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
8.3

Un hostel plein de charme avec des dortoirs/douches correct. Nous avons passé un agréable séjour. Je recommande sans hésiter !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • El Salvador, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
5.4

nos salio un tio demasiado pesado no ayudo en un problema que tuve.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 lis 2016
10.0

Excelente hostal para quedarse, muy limpio y cerca del aeropuerto. El personal muy atento y amable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
13 lis 2016
8.0

Staff could be more helpful. Close to ticabus and the central avenue. Security lockers available and had hot water. Kitchen use was great too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2016
9.1

Choix d'auberge pour 1 nuit après l'arrivée à l'aéroport, vraiment top, personnel dévoué, petit point noir : PAS de petit déjeuner..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 lis 2016
7.1

Its a nice, funny Hostel inside of a really beautiful house. Just a few Minutes walk into the City and the Parks, next to a nice Restaurant. The rooms are okay for the small money you pay, but you miss some places you can put your clothes or towels on and there is no light and mostly no Chance to charge the phones next to the bed. The kitchen is a nice place to hang around and for the price you pay all in all its s good hostel to spend time in.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 lis 2016
6.9

Cet auberge fait l'affaire, sans plus. Personnellement, je suis contente d'avoir booké ma première nuit à cet endroit car c'est tout près de l'aéroport, mais je ne serais pas resté plus longtemps. Tout est Ok, mais il manque de vie, de chaleur... et San jose est une ville qui bouge énormément! Néanmoins, le personnel a répondu à nos questions lorsque nous en avions et l'endroit était propre!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • cndchick
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 říj 2016
5.7

I booked a private room for my last night in Costa Rica. I just wanted to relax and have my own bathroom. Unfortunately the room was filthy. The floors, the walls, even the light switches! The bathroom was awful. You had to sit sideways on the toilet to keep you legs from touching the filthy walls. The showers were supposed to be hot but it was freezing and there was someone elses hair stuck to the shower wall. For $30/night I expected a nice, CLEAN room and I was very disappointed.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
8.3

Very nice hotel, colonial looks, with extremely friendly staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.