Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel San Jose

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 170 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 170 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 úno 2017
9.7

Wir hatten ein Doppelzimmer mit privatem Bad. Das inbegriffene Frühstück war Kaffe, Bananen und Muffins. Das Zimmer war sehr hellhörig neben der Treppe. Gut eingerichtete Küche und englischsprechendes Personal. Das Wifi ist verbesserungswürdig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 úno 2017
9.7

Great place, great location, good people, good vibe. I liked this place a lot and I stayed in about 10 different hostels over 2 trips of 2-3 months each. Good place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • K33lan
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2017
9.4

The stay was quite pleasant and the staff were great. I only stayed for one night however I had to catch a bus late the following night and they let me stay until 10pm which was a massive help.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 led 2017
9.1

조용한분위기였는데 위치가 정말 대박입니당. 라포르투나에서버스내린걷곳 근처 300미터에 세블럭거리에 산호세티카버스정류장이있어요. 저에겐 동선이 정말 최상이었습니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
3 led 2017
8.9

Muy buen hostel, lo unico que faltaba era el desayuno. Es tranquilo igual.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola! Gracias por preferirnos en Aldea siempre estamos atentos a los comentarios de nuestros clientes estamos abiertos a recomendaciones y sin duda alguna pronto implementaremos el desayuno. Esperamos verte pronto por acá de nuevo. Aldea Hostel Staff

  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
8.3

Un hostel plein de charme avec des dortoirs/douches correct. Nous avons passé un agréable séjour. Je recommande sans hésiter !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • El Salvador, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
5.4

nos salio un tio demasiado pesado no ayudo en un problema que tuve.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Lamentamos mucho el inconveniente, día a día trabajamos en nuestro servicio al cliente y esperamos que esto no vuelva a suceder ya que nuestro objetivo es dar el mejor servicio a nuestros huéspedes. Esperamos que no des una nueva oportunidad y verte pronto de nuevo. Aldea Hostel Staff

  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 lis 2016
10.0

Excelente hostal para quedarse, muy limpio y cerca del aeropuerto. El personal muy atento y amable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Nos alegra mucho que hayas tenido una placida estadía en Aldea Hostel ya que nos caracterizamos por tener un ambiente cálido, acoger a nuestros huéspedes y que se sientan como en casa es una de nuestras principales metas como hospedantes, Nuestro Staff es algo de lo que nos sentimos muy orgullosos ya que hemos tenido mucho cuidado en la selección de cada uno de ellos, que siempre tengan la energía, disposición de ayudar y una sonrisa en su cara para que te sientas en confianza de hacer todas tus preguntas, por otro lado es grato leer tu comentario sobre la limpieza, ya que tomamos con mucho compromiso este tema.

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
13 lis 2016
8.0

Staff could be more helpful. Close to ticabus and the central avenue. Security lockers available and had hot water. Kitchen use was great too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Esteemed Guest, We would like to thank you for recognizing the convenience of our location, kitchen and hot water. We are also happy that the provision of security lockers did not go amiss. The safety and comfort of our guests is top priority here at Aldea. With that said we are sorry to hear that our staff did not perform at their usual standards. We take pride in our staffs usual cordiality and willingness to help and will keep your comments in our minds. We hope that if you ever find yourself in San Jose again, you would visit us again to see our progress. Sincerely, Aldea Staff

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2016
9.1

Choix d'auberge pour 1 nuit après l'arrivée à l'aéroport, vraiment top, personnel dévoué, petit point noir : PAS de petit déjeuner..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.