Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 535 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 535 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 zář 2017
7.7

Zentrale Lage, schöne und offene Gestaltung des Hauses. Die Betreiber sind sehr freundlich und ermöglichen viele Angebote zum Kennenlernen der Umgebung, leider häufig sehr teuer. Etwas genervt hat mich die laute Musik, die wir, insbesondere durch die Lage unseres Zimmers, die ganze Zeit ertragen müssten. Ansonsten auf jeden Fall weiter zu empfehlen :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 srp 2017
7.4

Was fine. Nothing amazing nothing bad. Im still wanting to see a hostel with protein at breakfast. Toast and cereal just doesnt keep you going!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2017
6.0

Lo primero que quiero remarcar es EL PESIMO ESTADO de los COLCHONES, habia leido en otras reviews que "podian estar mejor" pero no esperaba que fuese un colchon absolutamente sucio, fino y con un pozo en el medio de la cantidad de uso que tenia. (Adjunto una foto, notese que usamos un colchon extra porque el de abajo era tan fino que puse dos para ver si se podia dormir mas comodo) http:// goo.gl/LtZRb3. El baño de hombres estaba absolutamente sucio.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Buenas tardes chicos! Lamentamos enterarnos de esto ahora 11 dias después. Recuerdo que en la primera noche les proporcionamos doble frazadas a pedido de ustedes y les preguntamos si necesitaban algo mas. Siempre alentamos a que nuestros invitados nos digan si hay algo a mejorar el primer día, así la segunda noche la pueden disfrutar a pleno, y podemos rectificar lo que este a nuestro alcance. Y así los huéspedes que vienen también pueden estar cómodos. Agradecemos su comentario, los invitamos a que vuelvan a visitarnos y alentamos a todos nuestros compañeros viajeros a que nos informen algo a mejorar el primer dia. Gracias. Abrazos!

  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čvc 2017
8.0

El primer día tuvimos vecinos ruidosos, falto control en el horario en que se podía hacer ruidos

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2017
9.1

Das Hostel liegt sehr zentral in Córdoba. Die Mitarbeiter sind superfreundlich. Ich kann das Hostel sehr empfehlen. Die Terasse ist besonders schön!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
16 čvc 2017
8.6

Fantastic hostel! Very big hostel with a variety of different rooms to stay in. Beds are reasonably comfortable. We stayed in a 6 bed dorm. The room was basic but had plenty of sheets and a radiator for the cold nights. The hostel gets very cold at this time of year. The staff are great and the owner is a very friendly guy always willing to help you with anything he can. Definitely worth staying here for a few nights!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 čvc 2017
6.6

Staff were helpful and friendly and daily activities were thought of by the hostel. Cooking facilities were not great and bathrooms were not the cleanest. Not a quiet hostel either. About a 30 minute walk to the main bus terminal.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • JacobKingham
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 čvc 2017
7.7

Stayed here for two nights, enjoyed my stay. Perhaps not the best atmosphere, but good location and facilities are pretty good. Definitely recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • analiarod
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
9 čvc 2017
10.0

Excelente hostel !!!! las chicas de recepción son muy amables.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 čvc 2017
8.0

I liked this hotel a lot. Staff were very nice. Acidently, I booked a wrong night and they were very flexible to change it. I really appreciated that. It is very located. I stayed only one night, but I wish I could stay more. Cordoba seems to be a very cool city and this hostel offers a variety of outdoors activities.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×