Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alcatraz Backpacker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 796 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 796 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3
Alcatraz Backpacker Hostel Located at Schoenhauser Allee 133a, 10437, Berlin.
Alcatraz Backpacker Hostel
Germany
Berlin Schoenhauser Allee 133a, 10437
87% 796
52.5444557 13.4120965
Alcatraz Backpacker Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 lis 2016
10.0

Great place to stay would definitely recommend it to friends

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 lis 2016
9.4

Great hostel easy to find and right beside trains,tram lines etc. Staff were super friendly and helpful. Great advice on where to go and what to see. Stayed in a private double room beds were comfy and bathroom was cleaned daily. Not a party hostel from what i gathered but 24hr access was handy after a night out. I would definitely stay agaim and reccomend to anyone. Thanks guys :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
14 lis 2016
8.9

Ein wirklich nettes Hostel. Anbei zwei Verbesserungsvorschläge: 1) Wenn jemand gegen 23 Uhr eincheckt und keine weitere Person im gleichen Zimmer übernachtet, dann wäre es gut wenn ihr die Heizung vorher (1 bis 2 Std.) anmacht. Ich habe das Zimmer in der ersten Nacht so spät abends (Mitte November) nicht mehr warm bekommen. 2) Bei den Duschen sollten unbedingt Handtuchaufhänger angebracht und Badematten ausgelegt werden.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
8.6

Everything good enouhg, but the bed was terrible.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
8.3

Wir haben noch nie in besseren Hostelbetten geschlafen. Die Matratzen waren super. Die Gestaltung des Hauses hat uns super gefallen, die Mitarbeiter waren stets kompetent und freundlich. Das Frühstück hat uns leider ein bisschen enttäuscht.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
9.4

Fuer uns war es super. Wir hatten ein Sportevent im Friedrich-Ludwig-Jahn Sportpark, wofuer das Hostel die perfekte Lage hat. Es war alles ordentlich, toll organisiert, 2 Zimmer teilen sich ein Bad wie in einer Wohnung - was will man mehr? Auch das Fruehstueck war fuer 3,80 Euro voellig iO - es gibt Toast statt Broetchen, Joghurt, frisches Obst, Saft, Muesli, schoen angerichtete Wurst- und Kaeseplatten, Kaffee, Marmelade, Honig, Schokoaufstrich - alles zu unserer Zufriedenheit. Wir kommen wieder

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • henkipott
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 říj 2016
8.6

Das Alcatraz ist ein gemütliches Hostel mit guter U Bahn Anbindung. Alles hat wunderbar geklappt. Was mir etwas gefehlt hat, war ein allgemeiner Aufenthaltsraum um die anderen Leute des Hostels zu treffen. Es gibt zwar einen draussen, aber wenns kalt ist, sitzt dort halt niemand. Ansonsten war ich ganz zufrieden mit meinem Aufenthalt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 zář 2016
6.6

Clean rooms, friendly staff, nice outdoor area, but you can't sit there after 10pm. Use of the kitchen was great, don't bother to pay for breakfast, check what other people have left (tea/coffee etc), buy some cereal and milk. I booked two rooms but we weren't put together and the rooms were separated by a locked door which you could only get through with your room key, which was frustrating.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
9.1

Our stay in the Hostel was great! We loved the atmosphere and the staff was always kind and helpful. We surely recommend it!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 zář 2016
9.4

Clean, very friendly staff. Far enough from the area with all the tourist stuff (Alexanderplatz, Museum Island, Brandenburg Gate) but you can get to the area easily and quickly using the nearby uBahn line. There's a supermarket nearby, we bought food there for breakfast instead of paying for the breakfast the hostel serves. Our room faced the street so it could be noisy at night with the windows open.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.