Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 634 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 634 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI Located at Avda Libertador 587, , El Calafate.
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
Argentina
El Calafate 9405 Avda Libertador 587
90% 634
-50.3396540 -72.2554492
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
5.4

The wifi is really sketchy which was not helpful. The staff didn't book me a transfer to the airport and I had to take a cab which cost more than my night stay! The locks for the lockers are so small that my lock didn't fit and I couldn't lock my stuff away.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 lis 2016
10.0

Maravilhoso!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 říj 2016
8.6

We were in one of the en suite double bedrooms in Oct 2016. Plenty of space. Amazing underfloor heating! Helpful and friendly receptionist. Modest breakfast but fine. WiFi slowish, especially in room at far end of building. Short walk into town centre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 říj 2016
10.0

nada que criticar. el hostel es realmente de diez

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2016
8.0

4-bed dormrooms spacoius enough with comfortable beds, heated floor and big lockers. Good to have bathroomfacilities to each room and separate too. When shower is occupied you can still use the toilet. Kitchen is ok equipped. A plus for 2 large fridges. Staff is friendly but the tours offered in reception are more expensive than booking straight with travel company or the regular bus to Perito Moreno.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2016
9.4

Muy buena atención

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 říj 2016
9.7

Excellente auberge, au centre du village. Personnel très agréable, la cuisine est petite mais fonctionnel, service lingerie très soigné .. Chambre dortoir entretenue chaque jours.. Je recommande fortement cet hostel, notre séjour fut tellement agréable que nous avons rallongé notre périple à el calafate ! Excellent rapport qualité prix

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 zář 2016
10.0

Ótimo hostel, bonito, limpo, bem organizado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 zář 2016
9.4

Great hostel, clean decent dorms and huge kitchen. We were there off peak so not many other guests but the receptionist made us really welcome and was very kind. I'd recommend to friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.