Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 623 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 623 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI Located at Avda Libertador 587, , El Calafate.
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
Argentina
El Calafate 9405 Avda Libertador 587
87% 623
-50.3396540 -72.2554492
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 zář 2016
9.4

Great hostel, clean decent dorms and huge kitchen. We were there off peak so not many other guests but the receptionist made us really welcome and was very kind. I'd recommend to friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 dub 2016
8.6

The hostal is great, just 4 beds per room, the staff is really nice and overall great value for money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 dub 2016
9.7

Great location, excellent staff, overly helpful can't really fault the place. Stayed here on two separate occasions and when we were back in town the third time just killing time until our flight they allowed us to leave our luggage in the lock up.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
10.0

Une agréable attention aux clients, un service impeccable ! A recommender à 100%. Merci pour tout !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2016
10.0

Hostel ótimo sem reclamações. Fomos super bem atendidos. Nosso quarto era com banheiro privativo e era ótimo bem ajeitado. O café da manhã era bem gostoso. Bem perto do centro e do terminal rodoviario. Recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 dub 2016
10.0

Exactly what we needed- the feel of a boutique hotel (private room with ensuite) but an affordable rate. Right over the bridge from downtown Calfate. They have an excellent breakfast, luggage storage, laundry, and excursions. Highly recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 bře 2016
7.7

Je trouve l'auberge un peu chère pour la prestation mais c'est correct. Bons points: en dortoir pour 4, il y a une salle de bain séparée de toilettes + lavabo à part ainsi qu'un casier par personne. Bonne localisation près des bus. Moins bons : petit déjeuner non inclus en dortoir, cuisine est un peu rudimentaire avec sets de couverts à louer pour manger (50AR$ chacun) Pour info : il n'y a qu'une clé par chambre à laisser à la réception

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
29 bře 2016
8.0

Surprisingly solid hostel despite its first impression as sort of a sterile place. Basically no atmosphere, but nice rooms at a good price for calafate. Good security, decent kitchen. Don't plan to meet people but who cares. You're in the greatest place on earth.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
8.0

Établissement bien situe. Un réel effort pour le wifi , très apprécié. Personnel plutôt sympa , selon les équipes. La personne qui s'occupe du petit déjeuner efficace et agréable. Nous étions dans une chambre double , calme .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.