Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Buenos Aires

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 428 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 428 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 dub 2017
8.6

Good hostel for a stop over. The staff are really lovely. I like the cat- so cute!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
18 dub 2017
8.0

As others have said, this hostel lacks a bit of buzz but there were 3 bathrooms and 2 kitchens for what is quite a small hostel, so never any fights for utensils or long queues for showers! Being so close to the location was handy and only a 10 min walk from Lago Argentino.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
17 dub 2017
9.7

Séjour très agréable, en hors saison donc il n'y avait quasi personne. Comme nous restions plusieurs nuits, nous avons été upgrades en chambre privée. L'hostel est bien tenu, le petit déjeuner est Bon mais manque de fruits frais. L'emplacement est idéal, a quelques pas de la gare routière et qq minutes du centre ville. Il manque de Sdb pr la haute saison et la temp. des douches est aléatoire. Le propriétaire nous a fait d'excellentes recommandations sur les restaurants et les excursions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 dub 2017
4.6

Las fotos muestran algo que en la realidad es diferente.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 dub 2017
10.0

...the best hostel 2 min walk from the central terminal bus station (very important if you have a heavy backpack or arrive at night), a very friendly and helpful English speaking host, good value hostel, I would highly recommendl!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 bře 2017
6.0

Não havia toalhas nos quartos e nem nos banheiros. Os banheiros são muito ruins e o hóspede precisa ficar limpando a água do piso deixada pela ducha do chuveiro. Acredito que o preço justo pelo serviço que oferecem seria algo equivalente a R$ 100 Reais, no máximo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 bře 2017
7.1

tuve una estadia muy cómoda, me sentí como en mi casa, la limpieza muy buena y el desayuno con pan casero es muy bueno

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 bře 2017
7.4

Breakfast, wifi and location all good. No lockers for security - quiet safe vibe in the hostel but still nice to lock up your valuables when out. Two kitchens and plenty of space to cook.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • nothingbutjackson
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 bře 2017
9.1

Exactly what we needed after driving up from The W Trek. Clean room, helpful staff who took care of all dirty laundry late at night and had it ready first thing. Good location for town and a kitchen our can use.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 bře 2017
9.4

Excelente estancia, estuvimos muy bien atendidos.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.