Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo for Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 107 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 107 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 dub 2017
10.0

What a beautiful place with a real friendly atmosphere. Ended up staying five days longer than planned. Safe , secure, friendly , comfortable, clean. The place to chill out or go for an adventure, there's loads to do. Lovely communal area to meet and chat with people, with braai every night and a bar. Was very sad to leave. 10/10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
18 úno 2017
10.0

We had the BEST stay here! Amazing staff were so happy to help. Met the owners too and they were lovely and accommodating. The BBQ was fab and a great way to meet people and relax. Hammocks were so comfy and the whole place was so chilled. Opposite a supermarket so could get good meat for BBQ. Definitely recommend - you'll love it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 úno 2017
9.1

super cooles hostel mit grillstelle und einer eigenen bar im garten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Fraanzi
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.1

Absolutely one of our best hostels on the Garden Route. Can recommend it to everyone!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
10 úno 2017
10.0

This is the first hostel I've rated 10/10 in my six months of traveling for good reason.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 led 2017
9.7

Piece Hostel, Amazing atmosphere over the hostel. Piece and relaxing describes this hostel, with a large barbecue and all people seating around with a good conversation. Next the main road with many restaurants and options to hang out and eat

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • marcelozastawny
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 led 2017
9.7

The best hostel in ZA so far. Great environment and great staff. The location is also very good and there is realliy a braai every day (you must bring your own meat). We felt at home in this hostel. The garden is also great for relaxing. We can't remember anything bad about this place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
7 led 2017
10.0

In my opinion the best hostel i stayed during my holidays in South Africa. I really enjoyed the relaxed atmosphere in the garden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 pro 2016
8.6

Cool braai and outdoor seating seating area, nice indoor seating as well if it rains. Sadly didn't have too much time to explore Plett, the Alberto seemed right in town and is across the street from a grocery store for braai or kitchen food.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
22 pro 2016
10.0

Exzellente Lage im Zentrum. Sehr sauber und gut ausgestattet. Viele Möglichkeiten zum entspannen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.