Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo Argentina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 449 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 449 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • brunoarquiteto
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 led 2017
10.0

Maravilhoso recomendo,sensacional. Wonderful place,wonderful crew, perfect. Perfeito.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2016
10.0

Excelentes anfitriones, hicieron muy agradable nuestra estancia en Genova por sus recomendaciones de lugares a donde ir y comer , el que hablen español nos ayudo mucho, el hospedarte en un bello palacio fue ua gran experiencia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 říj 2016
10.0

mi sono trovato molto bene,camera pulita,buona accoglienza,prezzo adeguato.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 říj 2016
8.6

Es un hotel pequeñito, pocas piezas con baños conpartidos, pero con piezas espaciosas y cómodas. El personal es de lo más simpático y servicial. Para llegar al centro hay que tomar un bus que demora menos de 10 minutos y a 5 minutos está la estación de trenes y metro. Lo recomiendo para una estadía tranquila.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 říj 2016
8.9

L'Albergo Argentina è in una posizione strategica accanto alla Stazione di Genova Brignole e comodo per il centro. La struttura è tranquilla, pulita e accogliente. Per un week end mordi e fuggi è l'ideale!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
9.7

Wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt in der Albergo Argentina. Die Inhaberin und das Personal sind sehr freundlich und hilfsbereit. Das Hostel befindet sich direkt am Bahnhof (Brignole) und in die Innenstadt sind es 20 Minuten zu Fuß bzw. drei Stationen mit der U-Bahn. Die Zimmer sind alle sehr liebevoll eingerichtet und es ist alles sauber und gepflegt. Wir würden auf jeden Fall wiederkommen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
9.7

Great location, room very clean and helpful staff. Very recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
10.0

A fantastic small hotel, the staff couldn't have been more helpful. Faultless!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
16 zář 2016
9.4

Awesome find. Lovely, helpful owner. I was keen for a break from dorms after a few months of travel and this tiny hotel with perfect self-sufficient rooms was ideal. Close to the man station (Brignole, which connects super easily to Principe for intercity trains) and on the edge of the old city where everything happens in Genoa. A short walk to everything. Would stay again for sure.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2016
8.3

Chambre très agréable et bien située. La gérante nous a bien accueillis et conseillés pour nous repérer et circuler dans la ville.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.