Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergaria Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 264 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 264 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.3
Albergaria Hostel Located at Antonio Augusto St. 111, , Fortaleza.
Albergaria Hostel
Brazil
Fortaleza Ceara 60110-370 Antonio Augusto St. 111
85% 264
-3.7219058 -38.5107386
Albergaria Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Norsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 zář 2016
10.0

Very nice hostel centrally located in Fortaleza. Very kind and helpful staff, however only a few spoke English. The restaurant and bar out front was a nice hang-out place. Cleanliness was good and the frequent power-cuts became part of the charm. Breakfast was beyond what we expected.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 zář 2016
8.3

It was very good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 srp 2016
10.0

Excelente localizacao. 2 quadras da praia. Atendimento e funcionarios otimos. ARMARIOS COM TOMADAS INTERNAS uma NOVIDADE OTIMA P.seguranca dos Smartphones. super recomendo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
7 srp 2016
8.0

La literie est bonne mais l'accueil est loin de l'accueil chaleureux commun aux bresiliens

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 čvc 2016
6.9

Good rooms, the non-English speaking staff was not so friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 čvc 2016
8.3

La Tapera es un Hostel precario de ambiente familiar. El personal es increíble (Luis y Pablo los queremos). El Hostel tiene un gatito "Jeri", que es un amor y a mi me pareció un toque hogareño increíble. Tiene lavarropas y cocina, y el desayuno es muy rico. A mejorar la limpieza de los sectores comunes: los baños los usábamos todos y los limpian una sola vez al día y sin horario fijo, solían ser un asco de sucios. El tacho de la cocina siempre está rebalsado de basura. Recomendable 100%.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čvc 2016
7.4

The hostel is fine for what you need to sleep, but it's not that sociable. The lights went out in the shower when I was in there and when I told the man working at the reception his solution was to put his phone in the shower with the flashlight on it. This was horrible suggestion and made me feel quite uncomfortable. This power outage also short circuited the only plug I had to charge my phone, leaving me without a way to charge my phone for days until i could buy a new charger. Improve CS.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 čvc 2016
8.9

É um hostel muito organizado. As instalaçoes são ótimas para que cada pessoa tenha todo o que necesita em sua cama:luz, tomada, etc.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
3 čvc 2016
8.6

Good hostel, great location, close to the beach. Staff were friendly and theres food & drinks at the hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
12 kvě 2016
8.0

Nice common room with tv, patio with hammocks and pool. Small kitchen and tiny dorms with 3-floor bunks. Close to the beach and Dragao do Mar. For the price is Ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.