Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albatross Backpacker Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 428 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 428 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 dub 2017
9.4

Tolles Hostel. Hatten erst Bedenken, da man kein kostenfreies wifi hat. Aber man braucht es definitiv dort nicht. Die Atmosphäre macht alles wett. Hatten dort zwei sehr nette Abende mit Kaminfeuer. Die Duschen sind sehr sauber und wirklich gut. Sonntags gibt es ein kostenloses pancake Frühstück. Insgesamt tolles Hostel. Unbedingt zu empfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 dub 2017
9.4

Excellent hostel! Free baked goodies, sociable 'nachos night' with payment by donation, and the managers Ben and Katie were so friendly. Really cool hostel, just what you want from an independent hostel. Comfy beds too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 dub 2017
10.0

Just the nicest hostel ever :) Stay here, it's amazing! Great atmosphere, so relaxed that you feel at home (well better really, you're in your holiday home) straight away. Ben and the team are lovely and super helpful. Love it here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
9.7

Ben was incredibly welcoming and made my late arrival and early dolphin swim a breeze to manage. Go enjoy this place and enjoy the late checkout and pancakes on Sundays!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
25 bře 2017
9.1

Stayed in a private room for one night. Proper chilled and sound owner, cool hostel. We were able to check in early and check out was at midday( think they do this at weekends. Free pancakes is always a plus. However the best wasn't the comfiest and the kitchen lacked a microwave.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 bře 2017
10.0

I can be short: best hostel ever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 bře 2017
10.0

This hostel is exactly what is advertised and just how hostels should be. It's cosy, with nice staff, clean rooms/showers and cracking coffe. On top of that there's hot chocolate. What more can you want.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 bře 2017
9.7

Met lovely people, amazing atmosphere, feels like home. Ben made us soup before we left for lunch, wonderful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
4 bře 2017
8.9

Internet superteuer! Sonst alles gut, vor allem die Aufteilung auf mehrere Gebäude und die Gemeinschaftsbereiche. Viele nette Leute und angenehmste Atmosphäre die ich in nem hostel bis jetzt hatte

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 bře 2017
9.1

Bei diesem Hostel merkt man, dass die Mitarbeiter sich wirklich Mühe geben, damit sich alle wohl fühlen. Die Küche ist wirklich super ausgestattet und das pancake Frühstück sonntags sollte man auf keinen Fall verpassen :) auf jeden Fall weiterzuempfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.