Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albatross Backpacker Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 404 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 404 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 bře 2017
9.7

Met lovely people, amazing atmosphere, feels like home. Ben made us soup before we left for lunch, wonderful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
4 bře 2017
8.9

Internet superteuer! Sonst alles gut, vor allem die Aufteilung auf mehrere Gebäude und die Gemeinschaftsbereiche. Viele nette Leute und angenehmste Atmosphäre die ich in nem hostel bis jetzt hatte

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 bře 2017
9.1

Bei diesem Hostel merkt man, dass die Mitarbeiter sich wirklich Mühe geben, damit sich alle wohl fühlen. Die Küche ist wirklich super ausgestattet und das pancake Frühstück sonntags sollte man auf keinen Fall verpassen :) auf jeden Fall weiterzuempfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 úno 2017
10.0

Wonderful relaxing place! Would highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
21 úno 2017
9.7

the hostel atmosphere was really relax and friendly, the staff was helpful and the cleaning very well done. Will definitely come back here if I come back to kaikoura, thanks a lot!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 úno 2017
10.0

Fantastic hostel in beautiful Kaikoura. Awesome atmosphere, you really feel at home, with a good kitchen and hot spacious showers. Loved the comfy communal area and a place to sit outside as well. Free pancakes at the weekend and Ben the owner even sorted a BBQ whilst I was there. Great place, definitely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
13 úno 2017
8.9

도미토리는 방이 너무 좁고 다른배낭족들이 엄청 지저분하게 써서 짜증났음 한쪽은 침대에 가리막도 있고 전기코드도있는데 다른쪽은 쫌 열악... 샤워시설은 진짜 좋았고 직원들이 청소도 엄청 열심히 했음 숙소자체도 예쁘게 꾸며놓고.. 위치는 버정겸아이사이트에서 7-10분정도

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2017
10.0

was my first time in a backpackers .. was brilliant made some friends .cooked them dinner and ben was very helpful. put me onto a fishing trip.and done us a bbq was brilliant be. back again cheers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
9.4

Really nice place, staff were friendly and helpful. Female dorm was amazing ... Like having a whole flat to yourself! Would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • piloca
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 úno 2017
9.4

Petite auberge très sympathique ! je recommande !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.